Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

NEXT je adaptací povídky Golden Man od jednoho z největších velikánů světové sci-fi literatury P.K. Dicka. Cris Johnston (N. Cage) je obdařen schopností vidět do budoucnosti a také určovat správný tok budoucího času. Novodobý mesiáš, který musí spasit lidstvo a především svou rodinu. Někdy to ale osud zařídí tak, že si musíte vybrat jedno, nebo druhé... Možná ale existuje ještě nějaká DALŠÍ... možnost. Každému, kdo si přečte jména tvůrců, musí být jasné, že nás letos na jaře čeká dokonalá akční podívaná se sílou bomby hromadného ničení. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (802)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"THERE'S AN ITALIAN PAINTER, NAMED CARLOTTI, AND HE UH, AHEM, DEFINED BEAUTY. HE SAID IT WAS THE SUMMATION OF THE PARTS WORKING TOGETHER IN SUCH A WAY THAT NOTHING NEEDED TO BE ADDED, TAKEN AWAY OR ALTERED." -------- Skvelý námet, elegantne spracované hrátky s časom, v každom strihu dobre vyzerajúci Cage, atraktívna Jessica, to všetko nájdeš v tejto 96 minútovej hračke, kde zbaliť sexy dievča je ťažšie, ako sa môže zdať. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že úvodní půlhodinka mě 1) relativně nadchla 2) příjemně naladila. Od příchodu zvláštních agentů na scénu jsem ale cítil jen rozlaďující elementy, korunované atomovým poplachem. Z dosud zamilovaného snílka (Cage s permanentně útrpným výrazem) se stává neohrožený dobrodruh, který pro svoji lásku (Jessice Biel to zase jednou proklatě sluší a dokonce i má co hrát) obětuje cokoliv. Lee Tamahori si u mě z části vyžehlil stupiditu á la xXx: Nová dimenze, od začátku nasazuje slušné tempo a solidně doklopýtá až k výsměšnému finále!! 50%. Next, please.. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nick Cage a jeho současná kariéra. Už to není co to bývalo. - Takhle zní většina komentářů na jeho nové filmy. Už to není co to bývalo? Bavíme se o dvouleté "krizi", která vlastně není krizí. Akorát tomuto období chybí nějaké výraznější dílo. Natočil sice dvě hovadiny, ale to natáčejí i jiní. Já mu stále věřím :) Next není bůh ví jak originální, ale zpracován je celkem dobře. Nick se zhlédl v Tomovi Hanksovi a zkouší, co jeho vlasy vydrží, Julianne Moore a Jessica Biel jsou ozdobou jakéhokoli filmu a Lee Tamahori již sice není ten kvalitní režisér co býval (Na ostří nože, Rodina Sopránů), ale předvedl o třídu lepší výkon než v poslední Brosnanově bondovce. Vizuální efekty jsou otřesné (padající auto nebyl vizuální efekt, to bylo padající auto) a proto nemůžu jít s hodnocením výš. Závěrečná pointa sice překvapivá, ale rozhodně ne šokující.. Snad Lovci pokladů dvojka dopadnou o něco lépe. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrnej akční film s vynikajícím Nicolasem Cagem, který už ale poslední dobou ztrácí dech. Jeho herecká kariéra jde strmě dolu právě díky takovýmto rolím. Film Next jako takový není zase až tak špatný. Cage + krásná Jessica Biel, spousta výbuchů, zajímavý příběh, láska. Celé to ale působí jako ne moc dobře namíchaná kaše. Škoda dalo se to natočit líp ale trailer se jako vždy u takovýhto filmů samozřejmě povedl :-))) ()

petero 

všechny recenze uživatele

Podobne ako pri Paychack i úvod Next je najzaujímavejší - zoznamovanie sa so schopnosťou Franka Cadillaca resp. Chrisa Johnsona a jeho 2 min. videním budúcnosti (iba keď sa jedná o jeho lásku vidí i o trošku viac a nevie prečo), je proste nechytitelným a nezraniteľným ... proste sledovať "čo dokáže" je zábava a i Jessica Biel mi tu nejako pripadala sympatickejšia... potom keď sa dá do kopy s FBI to stagnuje ale opäť je tu ten Dickovský koniec ... ktorý poriadne zarazí ... proste NEXT. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Ruský preklad názvu filmu je "Veštec". (rador)
  • Všechny tři vrtulníky jsou typ Eurocopter AS-350. (ČSFD)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno