Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy se Wilson s Housem dozvědí, kde Amber leží, převezou ji k nim do nemocnice. Amber má velmi těžce poškozené ledviny, a tak skončí na dialýze. Jenže její stav se začne zhoršovat, House se s ostatními lékaři pokouší zjistit důvod. House, který trpí utkvělou představou, že ve svém podvědomí zná informaci, která by mohla ženě pomoci, podstoupí riskantní operaci, jež má stimulovat mozek a připomenout mu vše, co možná po nehodě zapomněl. To ho málem stojí život. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mála dílů, u kterého jsem ani nedýchal. Scénář je neuvěřitelně tvrdý, nebere si servítky vůbec v ničem. Možná nejlepší seriálový dvojdíl všech dob. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (16)

  • Keď Foreman (Omar Epps) a Taub (Peter Jacobson) otočia Amber (Anne Dudek), aby skontrolovali jej chrbát, Foreman sa po kontrole pravej strany pripojí k Taubovi na kontrole ľavého boku a zatlačí na jej nohu, aby ju prevrátil. V záujme bezpečnosti pacienta by ktorýkoľvek z lekárov chytil pacientku za rameno a bok a otočil Amber smerom k nim (aby sa nezvalila z postele), zatiaľ čo druhý lekár kontroluje jej chrbát. (Pat.Ko)
  • Pieseň, ktorá hrá v epizóde, je cover v podaní Josého Gonzáleza k skladbe „Teardrop“ od Massive Attack. „Teardrop“ je ústrednou piesňou tohto seriálu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama