foto

Dan Desmond

  • nar. 4.7.1944 (76 let)
    Racine, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nástupce (TV film)
Pravidla neplatí
2012 Prezidentské volby (TV film)
2008 Operation Urgent Fury
2005 Okovy
2003 Božský Bruce
1998 Dokonalá kořist (TV film)
Město andělů
1992 Školní vázanky
1988 Blázinec
Hořící Mississippi
1983 No Big Deal (TV film)

TV seriály

2014 The Divide - Zlom (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Kůň bezejména (S03E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvý éter (S08E05)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Na dně (S02E04)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Cikánka a tulák (S03E11)
Hrdinové (TV seriál)
Azyl (S03E21)
Kancl (TV seriál)
Prince Family Paper (S05E12)
2008 Dr. House (TV seriál)
Houseova hlava a Wilsonovo srdce 2/2 (S04E16)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 D.A., The (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Karen Sisco (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Dokonalé kruhy (S03E01)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Delfská oblast (S02E26)
Přátelé (TV seriál)
Dárce (S09E22)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Crash (S01E08)
2001 Dead Last (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Paternity (S01E03)
Akta X (TV seriál)
Pachuť kovu (S08E09)
Právo a pořádek (TV seriál)
Armed Forces (S12E02)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Whine Country (S02E25)
1999 Get Real (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
I Did It for You, Kitty (S03E05)
1998 Advokáti (TV seriál)
State of Mind (S03E09)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina Gets Her License: Part 1 (S02E01)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Blue Bamboo (S05E03)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Apocrypha (S04E07)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Renunciation (S02E09)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Menší omyl (S01E06)
Právo a pořádek (TV seriál)
Subterranean Homeboy Blues (S01E02)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky