Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

bartias 

všechny recenze uživatele

„Pamatuješ, jak jsme mámě ukradli antikoncepci a narodila se moje ségra? Tak teď máme daleko větší problém,“ rozčiluje se Justin Long, který si v komedii pro teenagery založil vlastní vysokou, když ho na žádnou jinou nevzali. Iluze prestižní školy pro loosery ale byla tak dokonalá, že se teď musí vypořádat se stovkami natěšených studentů. Přímočará komedie lehce navazuje na „prcičkovskou” tradici a spolehlivě zabije hodinu a půl volného času. ()

Mr.Pumpkin 

všechny recenze uživatele

Bezva vejšku jsem viděl čirou náhodou a musím říct, že jsem k němu zpočátku přistupoval značně skepticky. V průběhu filmu se moje skepse rozplynula a já se poměrně slušně bavil. Jasně, není to žádný převratný film a je značně nereálný, ale nehraje si na nic víc, než nabízí a to je mi sympatické. Pohodička, která panovala na South Harmon Institute of Technology, se přesunula i do našeho obývacího pokoje, kde jsem film povětšinu času s úsměvem na tváři sledoval. 65% ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

To, v jakém duchu se začínají teenagerské komedie odehrávat, už začíná zavánět trapností. Dokud jde v žánru jen o základní biologické touhy, popřípadě školní ples, vítězný zápas, korunu královny krásy, zapadnutí do kolektivu nebo sbalení největší krásky, dá se odpustit hodně, ale když mi po pár minutách došlo, na čem bude založena celá zápletka, nechtěl jsem věřit. Takhle vyměklou a přitom na hlavu postavenou absurditu jsem snad ještě neviděl. Když hrdinové místo shánění obsahu přednášek a šprtání na zkoušky pozorují studentky v bazénu, je to pořád ucházející sranda, ale závěr onu příjemnou nadsazenost pohřbívá několik desítek metrů pod zem. Tklivá hudba, pohnutí porotci, shovívaví rodičové a nadšené plácání po zádech. A já zralý na hlasitý výsměch tvůrcům. Je to škoda, protože Justin Long hraje již v několikáté pochybné komedii, ale i přes nezpochybnitelný talent ne a ne dostat áčkovou příležitost. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Nejprve k Jonahovi. Tedy, hodně na sobě zamakal. Tady je to ještě pořádný cvalík. Teď k filmu. Hlavní myšlenka je pošahaná a neproveditelná. Jak by se pár dětem podařilo vytvořit a ututlat falešnou vysokou?? To je hodně velké sci-fi i na mě ;). A na závěr.. kdo normální by se dobrovolně rozhodl, že chce jít na fiktivní školu bez zázemí kvalitního učitelského sboru před skutečnou školou s tradicí a kde titul něco znamená? :D. To se vážně může zrodit jen v mysli amerického snílka. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie, která mě skutečně pobavila. :) Kdo by si nepřál vybrat si vysokou školu podle svých zájmů a koníčků? Justin Long mě úplně ohromil. Nápad natočit komedii o "falešné vejšce" byl skvělý nápad, je samozřejmě jasné, že ve skutečnosti to možné není. Zpočátku jsem se děsila, že to bude další typ Prciček, ale výsledek filmu mě nakonec příjemně překvapil. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Všechny počítače, které se ve filmu objevují, jsou od společnosti Apple. Jejich počítače je možné spatřit celkem 39krát. (URBAN)
  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy Bartleby (Justin Long) mluví s Monicou (Blake Lively), se Monice nepřirozeně mění účes. (Pepy)

Reklama

Reklama