Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výborná teen komedie !! Absolutně nářezový Jonah Hill, který každým zjevením na scéně dělá jednak ze sebe ostudu, tak baví diváka, sympatický Justin Long, který především v závěru v soudním procesu pronese tak silný, emotivní a zdařilý monolog, že mi až tekly slzy a hlavně skvělý nápad tuhle komedii vyzdvihává hodně vysoko. Smál jsem se, bavil jsem se. Doporučuji! 85% ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

V teen komediích rozhodně nadprůměr, i když si drží téměř všechny neduhy žánru -> nadmíru přihlouplé a občas trapné, jistě. Kdo čeká od podobného počinu duševní povznesení a hluboký intelektuální zážitek, je zřejmě padlý na hlavu. Vyčítat naivitu americké teen komedii je jako vyčítat hudební čísla muzikálům. Zábava, to je oč v tomhle filmu kráčí. Vypněte mozek a bavte se. Škola hrou v praxi !!! :o) ()

Reklama

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

Silně jsem váhal nad hodnocením Odpad! Tak nehorázná, nevtipná a svojí stupiditou do očí bijící nuda se jen tak nevidí. Pousmál jsem se asi 2x za celou dobu, a to ještě spíš naprosté debilitě dialogů. Tragické po všech stránkách, jediné srovnání snese s Gutalaxem. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Když mě život drtí, mele . Když se mi chce řvát běžte všichni do pr***e . Když sluníčko nesvítí a já mám smutek na duši . Když se smutný ptám sám sebe, není už čas zjistit, zda existuje to nebe _ tak si pustím tohle a udělá se mi hned líp ... Sympatický hrdina se skvělou rodinou . ta jeho mladší ségra, co potřebuje legitku potvrzující dospělost - ne kvůli nákupu alkoholu, ale aby mohla volit (!) . parta skvělých kámošů . pohledná kamarádka . a opravdu moc pěkná a milá přítelkyně na obzoru … Samozřejmě, že vím, nejedná se o žádné veledílo, ale pro mě je to něco jako lék . a moc dobrý, protože zatím pořád zabírá ... ..Pln nadšení jsem si hned musel, jak je mým zvykem, pořídit i Originál Motion Picture Soundtrack, u kterého ovšem došlo k velkému zklamání – chybí na něm totiž to nejlepší, co lze ve filmu slyšet : Green Day a jejich pecka Holiday .. a také The Cure / Close To Me a Fleetwood Mac / Don´t Stop .. (to hodně zamrzí) … ()

Playman 

všechny recenze uživatele

Film, který mě překvapil a hlavně pobavil! Čekal jsem tuny balastu, triviálních a otřepaných vtípků, otřesné a nesympatické hrdiny, typický americký teenage vejškrab z pomyslně nekonečné studnice hollywoodských scénářů. Ale světe div se, opak je pravdou. Inteligentní humor, sympatičtí hrdinové a hlavně atraktivní prostředí podložené dobrými nápady. Ideální snímek pro oddych, pobavení i zamyšlení. Nesmějte se mi, to zamyšlení berte jen tak naoko, protože u tohoto snímku je lepší vypnout :), ale přeci jenom, když je ke konci ve filmu řeč o tradicích a běžných postupech, je nám řečeno co je správné a jak to nemá vypadat, donutí vás to zamyslet. Učení je o principu, a student se z principu chce učit, to co ho zajímá, proto myšlenka udělat školu studentů pro studenty, s experimentálními metodami, je zajímavá a lákavá a to je jeden z těch dobrých nápadů, kterých zde najdete víc. Tyto nápady jsou sice podány co nejšílenějším způsobem, tedy způsobem, který by v reálu asi neobstál, ale svůj účel ve FILMU plní - baví mě... a tak to má být. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)
  • Za povšimnutí určitě stojí to, že jakmile příjde "Šrédr" na seznamovací večírek a přitře se ke klukům u kulečníku a shodí celý stojan s tágy na zem, tak všechna popadají a nikdo je nezvedne. Záhy je v záběru vidět jedno dané zpět a stojan je perfektně usazený, z dalšího úhlu záběru jsou tam už tři! Stihne někdo během filmových pěti vteřin narovnat stojan a poskládat tři tága zpět aniž by byl vidět?! (Rodriguez)
  • Skateboarder, ktorý skočí do bazéna, je profesionál Chad Fernandez. (rador)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno