Reklama

Reklama

Recenze (9)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od zombíků jsem nic nečekal, ale nakonec dobrý. Celé je to spíš černá komedie (protože ta zápletka si o to přímo říká), která až v posledních deseti minutách nabere vážnější tón a nabídne fakt hodně suprovou pointu. Jinak platí to, co u všech předešlých dílů - kvalitně a zručně natočený krátký film, kterému to v tomhle seriálu sekne. Potěší Robert Picardo. Návrat domů je sice z té slabší várky epizod, děsu nabídne pramálo, ale fakt je to dobrá a rozhodně nadprůměrná záležitost. 80%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako už předchozí povídka, nebyla ani tahle příliš horrorová. Ale mně to nevadí, protože vtipnou a černohumornou satiru dokážu ocenit taky. Nevěřil bych, že mě někdy tolik pobaví protiválečná levičácká agitka. Tahle je ovšem opravdu hodně svérázná, nebere se vůbec vážně a příliš vážně nebere vlastně ani téma, o kterém pojednává. Navíc mě hodně bavili i herci, konkrétně republikánská sexy jestřábka Thea Gill a velkolepý machiavelistický cynik Robert Picardo, můj veleoblíbený lékařský android ze Star Treku Voyager. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začne to jako solidní satira, která má nejeden vtipný moment, ale skončí to jako agitka, ke které někdo Danteho donutil, aby to vůbec mohlo jít ven. Kdyby to totiž nerozdělovalo, že jedna strana je ryzí zlo a druhá ryzí dobro, líbilo by se mi to, ale takhle mi přijde, že to ztratilo koule, protože války podporovali i ti druzí, i když mají v programu že ne. Je to takové zbabělé a ke konci místy krapet trapné, ale s tou základní myšlenkou, která z toho vyjde najevo, nemůžu nesouhlasit. Jen kvůli tomu vlastně dávám třetí hvězdu. Slabé 3* ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto šílený přeplácaný nesmysl. Zprvu na vás vykukuje jakýsi náznak zombie hororu. Brzy se ovšem přetransformuje na politickou protimilitaristickou záležitost. Povstalí zombie vojáci vůbec nelační po krvi, nýbrž vylezou ze svých rakví, protože si pouze před definitivním odchodem ze světa chtějí hodit do urny svůj hlas a zvolit si vhodného pacifistického prezidenta. Jako by na této loutce jakkoli záleželo. Vždyť je to celé směšné! Neuvěřitelně strašidelný horor. Já se vám tak bál! ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že Joe Dante natočil miesto vážneho hororu čiernohumornú politickú satiru nejako neprekvapí, skôr sa to dalo čakať. Komediálny prístup k žánru mne nikdy nevadil a tak si to dokážem užívať. Mŕtvoly vojakov čo padli v nejakej zámorskej vojne po návrate v truhlách o žívajú a chcú... VOLIŤ! "Hrdinami" sú profesionálny klamári starajúci sa o to aby verejnosť vnímala vládnu politiku kladne a keď vyjde najavo že zombáci neplánujú voliť ich kandidáta, z pôvodne prezentovaného zázraku je hneď dielo Satana. Mŕtvi sú totiž naštvaní že položili živoť niekde v zadku sveta len kvôli klamstvám kravaťákov. Zábavný nápad, dobre spracovaný aj zahraný, plus je tu holografický doktor zo Star Treku, tentokrát ako vrchný špinavec. Ako horor to určite neobstojí, ale inak dobrá vec. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama