Reklama

Reklama

Krutá rasa

  • Jihoafrická republika The Breed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chtěli strávit týden dovolené na exotickém ostrově. Jednoho z nich napadl zmutovaný pes a letadlo, kterým přiletěli, našli v troskách... Bratři Matt (Eric Lively) a John (Oliver Hudson) spolu plánují strávit týden dovolené. Společně se svými přítelkyněmi Nicki (Michelle Rodriguez), Sarou (Taryn Manning) a jejich kamarádem Noahem (Hill Harper) si chtějí užít trochu legrace a odpočinku na exotickém ostrově. Na místě je však brzy jeden člen výpravy brutálně napaden psem. Proto se rozhodnou, že ostrov raději opustí, jenže letadlo, kterým do tohoto ztraceného ráje přiletěli, nacházejí v troskách. A to není ta nejhorší zpráva. Mnohem děsivější je, že útok šelmy nebyl náhodný. Po ostrově se totiž pohybuje smečka zmutovaných psů, která rozhodně nemá zájem na tom, aby se výpravě podařilo uniknout... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tento horor sa natáčal v Južnej Afrike a toto prostredie do tohto filmu pekne zapadne. Tie psi mi prišli trošku smiešne ale strach z nich išiel. Dej: Psi sa chcuú dostať do domu kde žijú parta mladých ludi a chcú ich pohrýzť pretože majú nejakú nákazu a ztoho sú agresíívni. Koniec mi prišiel dosť dobrý, nasadnutie na loď a zistenie že sa tam ukrývajú psi. Je to priemerný horor s priemernými psami. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Za mě je Krutá rasa perfektní odpočinkový horor. Skvělé napětí, sympatičtí herci a jednoduché vyprávění z tohoto hororu udělalo nenáročnou zábavnou podívanou, která zároveň ukazuje, že k vytvoření příšery (příšer) není vůbec třeba speciálních efektů. The Breed je dle mého názoru hororem, který by si zasloužil statut kultu. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Horor o smečce zmutovaných psů. No říkal jsem si co to zase bude ,ale musím říct není to vůbec špatný. Na začátku nám pejsci roztrhají pěknou kočku. Pak přijede pět mladých lidí. Jaký blbý počet dvě holky tři kluci,jeden černoch. Což je asi jasný kdo první přijde na řadu. Stále stejný scénář skupina lidí ,kdy jeden po druhém zkapává. (tady sice né až tak doslova) Pejsci jim dávají pěkně do těla ,i když jich sice docela dost "přežije" . Pejsánkové to jen tak nenechají,Jsou velice chytrý. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jedno musím opravdu pochválit. A to že místo nějakého maniaka, příšery, mutanta a kdoví co ještě jsou "zabijáci" normální čoklíci. Dodává to filmu jistý punc realističnosti a hned to člověk jinak prožívá, jelikož si živě dokáže představit, že na něj smečka psů někde na dovolené vystartuje. Problém ale nestává ve chvíly, kdy divák zjišťuje, že nejlepší na tomto snímku je právě ta krásná smečka psů, která tak nevinně kouká ale i nemilosrdně cupuje oběť. Metál těm psům, zahráli to skvěle! A to ostatní. No, máme tu další partičku v chatce, 20 minut nudy a koukání na to, jak přijíždějí, jak paří, jak se líbají, jak člověka nudí svými dialogy a v neposlední řadě jak své role hrají. Ok, jejich jednání když už byli v průseru bylo víceméně logické, ale dal bych facku scénáristovi, popřípadě odmítl takové idiotské dialogy ve filmu říkat. Režisér by si měl hlídat detaily, kdy například postava bere ze sklepa jedno ze starých, zaprášených vín, ale zrovna to co sebere je bez zrnka prachu. Maličkost, ale do očí bijící. Celkově ale nějak nenalézám, kromě skvělých psů, nic, proč bych se na snímek kdy koukl znova. A dabing Lucie Vondráčkové to opravdu nebude. Maximálně si připomenout, jakou má John (Oliver Hudson) s lukem super trefu. :D ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

A pak že ten pes basketbalistickej byl jen výmysl;) Nijak zvlášť originální thriller o partičce asi tak třicetiletých "teenagerů", opuštěném ostrově a zabijáckých psiskách - jak jinak, geneticky upravených armádním projektem;) Ano, je tu halda tupých scén, které jsou vyloženě k smíchu, jeden příklad za všechny je to kamennoksichtové "hráli si na boha", to jsem fakt vyprsknul... Ale celkově se mi ten přístup líbil, byla to docela férovka:) Jinak ovšem jde o další z "horrorů", v němž by se spousta věcí vyřešila, kdyby amíci uměli postavit trvanlivější barák než perníkovou chaloupku. Celkové zhodnocení půjde nad průměr, a nejen proto, že mám rád staffordy:) Bylo to fajn a trvalo to tak akorát, takže ode mě 60%. PS: Ten afročerný chlapec měl umřít daleko dřív, příšerně mě vytáčel:P :) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Film napsali Peter Martin Wortmann a Robert Conte ale možnou inspiraci mohli najít v románu Cujo od Stephena Kinga, který pojednává o bernardýnovi jménem Cujo, z kterého se postupem času stává krvelačná bestie, která zabíjí lidi, poté co ho kousnul do čumáku netopýr. (Stocki)
  • Shodou okolností herečka Michelle Rodriguez, která ve filmu hraje postavu Nicki, začala rovněž hrát v seriálu Ztraceni. (Stocki)

Reklama

Reklama