Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

No tohle je dost otřesná záležitost. Mizerné triky (např. jakési bílé nepřirozené světlo u ústí hlavní simulující výstřely, odrazy střel na objektech jsou tak ve třetině případů, podivně splácané scény z několika jiných a samozřejmě nemohu opomenout hlavní zabijácké roboty, kteří sice umí ledasco, ale vypadaj jak něco co tvůrci našli ve filmovém skladu z 50.let - přeleštili to a převedli do počítačové podoby - s tím že konečný výsledek vypadá podobně umělě, akorát nejsou vidět vodící lanka). Scénář, dialogy a herecké výkony jsou na hranici neskutečna a to doslova. Všichni herci už mají zkušenosti z různých projektů a proto chápu, že George Takei se nechal zabít tři minuty po tom co se objevil na scéně, že Michael Dorn a Bill Mumy se v souhrnu objeví asi tak na pět minut (pravděpodobně svoji práci "sfoukli" za hodinu čistýho času) a Robert Picardo se k projektu přidal snad jen z toho důvodo aby si mohl k hlavě připnout blikající světýlka. Jedna z věcí, která mne zarazila, byla ta, že až asi den po shlédnutí, mi došlo, že jednu z rolí hraje vlastně Sully z Doktorky Quinnové (Joe Lando) o kterém jsem si myslel, že je buď po smrti nebo aspoň v hereckém důchodu. Shrnutím je to příšerný film, který všechnu béčkovou zábavu vystřílí (doslova) v prvních pěti minutách a po celý zbytek se jen tak pomalu táhne k předvídatelnému konci. ()

F.man odpad!

všechny recenze uživatele

Na béčka, céčka či podobné hovínka se nedívám protože není čas ztrácet čas. Ale tohle jsem prostě dokoukat musel. Viděl jsem totiź první předtitulkovou scénu a tak skvěle jsem se už dlouho nezasmál. Představte si herecké výkony na bodu mrazu, scénař napsaný na záchodě při dělaní velké potřeby a hlavně otřesnou animaci (na které ten film má stát) a nedostanete ani trochu toho vtipu co Povstání strojů nabízí. Doporučuju! ()

Reklama

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říct, že už jsem viděl hodně špatných filmů, ale nic takového jako toto jsem ještě nespatřil a myslím, že ani neuvidím. To, jaký na mě udělal "film" dojem dokazuje i to, že jsem ho viděl už víc než před rokem a stále si ho velmi živě pamatuji. Jedná se o totální blbost na které je špatně úplně všechno. Nelogické jednání postav, když všichni jednají jako naprostí idioti, je opravdu úžasné. Už lupiči, kteří nesnáší svého zlého velitele, protože zabije při přepadení člověka, kterému oni předtím moudře prozradili svá jména, zvěstují katastrofu. A překrásné jsou také "přestřelky", při kterých postavy poskakují jako šílené, přestož nejsou pod palbou, pak se vždy bezdůvodně zastaví a začnou vyděšeně koukat a tím je hned jasné kdo je na řadě, aby byl hloupě usmažen roboty. Všichni jen tupě postávají a zírají a nechávají se roboty likvidovat a roboti zase jindy od nich. Stroje uchvacují tím, jak krásně mění svou velikost, nejdříve jsou uloženi v bednách, poté ční nad všechny stromy, abvy vzápětí stromy čněly nad nimi. A jejich likvidace je bezchybná, když jediné jejich zranitelné místo je na "zadku", lidé střílejí přímo do jejich čel a stále vykřikují věty typu "Sakra, nemohu to strefit!". A poté, když robota zlikvidují následuje téměř nukleární výbuch po kterém nezůstanou na místě vůbec žádně trosky a tráva je tam stále stejně zelená jako předtím. Ani z havarovaného letadla nezůstaly okolo sebemenší trosky. Krásné jsou obří kameny, které po styku s člověkem poodskočí pryč a krásné zídky a v dáli se rýsující silnice na zcela opuštěném tichomořském ostrově. A takhle bych mohl pokračovat dál a dál, ale to by se z tohoto komentáře stal román. Další body nastiňuje FateKEEPER a i jiné. Ale je pravda, že by si film možná zasloužil i 5 *, protože jsem se vážně bavil a nasmál a film si i po tak dlouhé době dobře pamatuji. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na Jima Wynorského překvapivě docela solidní kousek. Děj i dialogy se pohybují v poslouchatelných, a docela i příjemných mezích, stejně jako samotné postavy. Ovšem až na uřvanou a afektovanou blondýnu, kterou jsem měla chuť praštit:) Rovněž jsem byla překvapena docela vydařenou trikovou stránkou nepřátelských robotů. Potěšil Paul Logan coby ostřílený drsňák v černé uniformě ozbrojené jednotky, kterou si zde oblékl ještě předtím, než si na sebe stejný ohoz navlékl i ve své, zřejmě nejslavnější MEGA roli:) "Máme dvě možnosti, buď se usmažíme, nebo se necháme roztrhat otvírákem na konzervy." ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Velice stupidní snímek, kde slovo logika je sprosté slovo. A dialogy? Scénárista byl snad v podnapilém stavu. Takhle se nebaví ani děti hrající si na vojáky. A jednotka je složena s neúspěšných rekrutů, kteří si myslí, že bojovat je prostě sranda. Typický Mockbaster tentokrát na snímek ,,Válka světů,,. Hrůza a děs. Tenhle film neměl vůbec vzniknout. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Film byl v amerických kinech uveden pod názvem AI Assault, na DVD byl však vydán pod názvem Shockwave. (Terva)
  • V úvodnej scéne vypália dvaja vojaci viac ako 200 výstrelov z pištolí bez toho, aby ich nabili. (beso74)
  • V tejto snímke si zahralo viacero hercov, ktorí sa objavili vo vesmírnych sci-fi filmoch: Star Trek (Lisa LoCicero, George Takei, Robert Picardo, Joe Lando, Michael Dorn, Bill Mummy), Babylon 5 (Bill Mummy, Joshua Cox) a Battlestar Galactica (Roark Critchlow). (AxelWers)

Reklama

Reklama