Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jedná se o cestopisný seriál, ve kterém účinkuje anglický herec Evan McGregor a jeho kamarád. Cílem těchto dvou aktérů bylo objet svět na motocyklech. Cesta začíná ve Velké Británii a pokračuje směrem na východ přes Evropu (i přes ČR) dále do Asie (Rusko, Kazachstán, Mongolsko). Dále do Severní Ameriky (Aljaška, Kanada, New York) a nakonec zpět do Velké Británie. V tomto snímku se můžete těšit na radosti i slzy, pády a nehody či krásné krajinné scenérie z Asie či Severní Ameriky. (mRKEF)

(více)

Recenze uživatele Marze k tomuto seriálu (7)

Preparation (2004) (E01) 

Zábavnější je už i vlastní balení na víkend. Ale jako prokreslení postavy o její domácí zázemí dobrý. ()

London to Volgograd (2004) (E02) 

Našince potěší vjezd do České republiky. ()

Kazakhstan (2004) (E03) 

Kazachstán není zrovna turistická země s přitažlivou krajinou a údiv z vyschlého Aralského jezera je v dnešní době klimatických změn tak trochu klišé. Alespoň tedy ten kazachstánský kaňon. ()

Barnaul to Western Mongolia (2004) (E04) 

Nejprve kousek krásného Altaje , pak náhorní poušť a v závěru zelenější a lesnatější část, kde však měly motorky v kalužích problémy. ()

Western Mongolia to Yakutsk (2004) (E05) 

Když se konečně v závěru objeví v objektivu cosi jako příroda, je filmovým časem plýtváno na opravu motorky. navíc společnost těchto típků mi nebyla moc sympatická. ()

Yakitsk to Magadan (2004) (E06) 

Zatím nejzajímavější díl. Dramaturgicky i obrazově. ()

Anchorage to New York (2004) (E07) 

Připadal jsem si jako když jedu v autobuse po dálnici, koukám z okénka a občas se zastaví na pumpě. Motorismus není pro mě. ()

Reklama

Reklama