Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neprůbojná Olivia je bývalá učitelka, která pracuje jako uklízečka, Franny je bohatá žena v domácnosti, Christine úspěšná televizní scenáristka a Jane módní návrhářka. Ačkoli každá jiná, jsou už od střední školy nejlepšími kamarádkami a s výjimkou Franny se každá z nich právě potýká s osobní krizí. Olivia je věčně bez peněz, nemůže zapomenout na bývalého ženatého milence, a navíc uvízne ve vztahu se sobeckým Mikem. Manželství Christine se po měsících nekonečných hádek rozpadá a Jane prožívá hlubokou krizi středního věku, která se projevuje nejen věčnou podrážděností. Existuje něco, co by jim mohlo pomoci jejich potíže vyřešit? (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

mliko 

všechny recenze uživatele

Pane Boze dyt tenhle film je uplna kravina , komedie v zadnym pripade, drama no to tak dyt se tam nic nedeje tak jak to muze byt drama . Snad mirne romanticky ten film je . Jo a ta 1* je za to ze aspon 5 minut jsem vydrzel se nepodivat kolik chybi do konce... ps: Aspon ze to netrva moc dlouho jinak by ste se zblaznili nudou.. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Keď som si silno odmyslela hrubý nános amerických klišeovitých fráz husto sa melúcich v dialógoch, v strihoch...vlastne všade....istým spôsobom mi Friend with money bolo aj sympatické. Keďže veľmi neholdujem takémuto filmovému žánru, veľa som nečakala a po vstrebaní filmu som ani veľa nedostala..film vhodný na oddychové odreagovania sa chtivé voľné chvíle. ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Ženskými očami nazeraný svet, podobne ako v predchádzajucom režisérkinom snímku Lovely and amazing. Vďačná rola pre Rachel ( hoc sa mi nechcelo veriť, že by musela upratovať a nie robiť čokoľvek iné - a zároveň že by sa na konci mohla zamilovať ), Catherine Keener v najrozvinutejšej postave, dokonale hnusná ( a mastná ) Frances McD..film je malilinko nevyvážený, podobne ako jeho predchodca, strieda skvelé postrehy zo života ( kríza stredného veku, nekomunikácia s najbližšími, prekvapenia, ako práve tých najbližších /ne/poznáme ) s melodramatickými až zbytočne feministickými momentami. Kvoli výborným hercom ( vlastne herečkám:-))) 4 * ()

K.B.L. 

všechny recenze uživatele

Jsem docela překvapená z nízkého hodnocení filmu. Podle mě by si zasloužil minimálně 70%... Líbila se mi myšlenka, strohost, ironie a suchost humoru. Podle mě se jedná o neobvyklý film, který je hodně depresivní (opomenu-li nadsázku). Navíc parádně obsazen. Jenom je-li tu někdo vnímavější, jak já, mohl by mi prosím sdělit (nejlépe do pošty), proč ten chlap smlouval s Jennifer Aniston o ceně za uklízení?? Já to z toho závěru prostě nepochopila.. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Pod opravdu blbě přeloženým názvem se skrývá příjemný malý konverzační film s dobře vybranou ústřední čtveřicí dam, jejichž obyčejné osudy a starosti se přirozeně prolínají, a jak nenásilně začnou své vyprávění, tak jej i ukončí. Na konci jsem si docela i přál, aby bylo odvyprávěno ještě víc a vysvětluji si to tím, že to co jsme se ve filmu dozvěděli, bylo potom nutně podáno zdařilým způsobem. 80% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles. V době natáčení filmu zde byla nejdeštivější zima vůbec. Restaurace, kde mají Mike (Scott Caan) a Olivia (Jennifer Aniston) rande naslepo, je Fred 62, též v L.A. Dalšími natáčecími místy byly New York a Kalifornie. (SONY_)

Reklama

Reklama