Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neprůbojná Olivia je bývalá učitelka, která pracuje jako uklízečka, Franny je bohatá žena v domácnosti, Christine úspěšná televizní scenáristka a Jane módní návrhářka. Ačkoli každá jiná, jsou už od střední školy nejlepšími kamarádkami a s výjimkou Franny se každá z nich právě potýká s osobní krizí. Olivia je věčně bez peněz, nemůže zapomenout na bývalého ženatého milence, a navíc uvízne ve vztahu se sobeckým Mikem. Manželství Christine se po měsících nekonečných hádek rozpadá a Jane prožívá hlubokou krizi středního věku, která se projevuje nejen věčnou podrážděností. Existuje něco, co by jim mohlo pomoci jejich potíže vyřešit? (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nenáročný odpočinkový film. Takhle přesně bych tento film nazvala. Obsazení je vynikající, hlavně z toho důvodu, že herci znázorňují rozličné postavy, které mají své problémy, se kterými se mnoho lidí setkává denně. Nejvíce mě zaujal "gay", který vlastně není gay a jeho žena, která se nacházela v životním bodě, kdy nevěděla co bude dál...Působilo to na mě hlavně silně reálně a tudíž žádné zbytečné přikrášlování :) Jo a pro milovníky Jennifer Aniston - obleček služky jí moc slušel ;) ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Friends with Money mi trochu připomínalo Lásku nebeskou. Sice to nebylo tak humorné, ale rozhodně peprnější, hlavně co se dialogů týče. Trochu mě zarazila krátká stopáž filmu, klidně bych mu přidal minimálně půlhoďky, myslím že všechny charaktery měly poměrně dobře rozjetý svůj příběh. Asi nejvíc mě dostávala role Jasona Isaacsa a Simona McBurneye a samozřejmě mojí nejoblíbenější herečky Jennifer Aniston :) dávám 3,5* ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ano. Jsem rozežraný telvizní konzumet, co samou roztažeností neví co by a který má potřebu se vyjadřovat ke všemu, tedy pokud se to týká filmových komentářů. Takže se musím samozřejmě vyjádřit i k tomu to filmu. Na mě nijak zvlášť nezapůsobil, i když někomu by mohl pomoci jako taková malá berlička ve východisku z krize. Člověk nikdy neví a když se nad tím vším zamyslí, tak vlastně proč ne.Škoda, že tu není absolutně nic, čemu bych se jako obyčejný a prostý divák měla (mohla) zasmát. Poslední dobou mám taky pocit, že Jennifer Aniston je všech filmech stejná. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Čtyři kamarádky ve středním věku, tři z nich se nudí se svými bohatými manžely a ta čtvrtá sama se sebou. A všechny jsou zhnusené, nešťastné, zklamané. „Mám pocit, jako by mě už nic pěkného nemělo potkat ..... v tom mém báječném životě“. Velmi hořké a jak koukám prý komedie?! No možná, když se Jane, na dobročinné akci, zadívá na svůj poloprázdný talíř se slovy „ Není to trochu málo za tisíc dolarů?“, tak to by mohlo mít něco společného s komedií......ne ani to ne. Mám ráda „ukecané“ filmy, mám ráda Frances.M. i Catherine K. a Jennifer A. mě konečně přesvědčila, že už by bylo načase pustit si seriál „Přátelé“. Přesto poslepovat ty 4 * mě stálo jisté úsilí. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, které v kategorii ukecaných hořko-úsměvných pohledů do života věrných kamarádek patří k těm lepším. Výborně obsazené i zahrané, se svižnými dialogy, řadou výborných okamžiků a zručně nahozenými zkratkami jednotlivých osudů. Jennifer Aniston a Frances McDormand byly ve svých rolích výborné, Catherine Keener a Joan Cusack mohly být také, kdyby dostaly trochu víc prostoru. Nenudil jsem se ani chvíli a vychutnal si každou povedenou scénu či dialog. Jen ten český název jsem nějak nepochopil. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles. V době natáčení filmu zde byla nejdeštivější zima vůbec. Restaurace, kde mají Mike (Scott Caan) a Olivia (Jennifer Aniston) rande naslepo, je Fred 62, též v L.A. Dalšími natáčecími místy byly New York a Kalifornie. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno