Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Co na to říct...První celovečerní jackass film jsme si svého času pouštěli na pařbách tolikrát, že si jej i po těch letech pamatuju dodnes scénu po scéně skoro nazpamět a vzpomínám sakra v dobrém. Druhý díl mi ale připadá až přehnaně zaměřený jen na co největší a nejdrsnější sebepoškozování a scénky alá v hlavní roli genitálie, což dohromady zabírá všehovšudy takových 90 % (minimálně) z celého filmu a zbytek už to příliš nepozvedne. Hodně slabé pokračování, když vezmu v potaz, že mě z celého filmu celkem bavilo patnáct minut (maximálně). ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke si "užijeme" ešte viac fekalít a podobných nechutností. Ako aj takýto druh zábavy sa dá ešte ako tak prehltnúť, aj keď neikedy je toho už naozaj priveľa. Niektoré z nápadov sú originálne no aj tak väčšina je len voľnou variáciou už vytvoreného. Často som mal problém s uverením autencity a nehrania na bolesť, prekvapenie či nadšenie. Ešte štastie, že nepozerávam seriál lebo ten by ma omrzel určite ešte viac. No vcelku sa dá zabaviť, záleži len na tom či vám podobný humor zdá zábavný. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

O trošku slabší než první díl, ale i tak se člověk prohýbá smíchy celou dobu. Je neuvěřitelné, že se sejde banda retardů (korunovaných) a natočí spolu pár scének, jak si dělají prdel ze sebe, případně z jiných lidí, ubližují si, žerou a pijou humusy a nasírají všechny kolem a díky tomu se stanou světoznámí. Kdo by to byl řekl? 90% ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Tak toto skutečně nemá obdoby. Přemýšlím, kdo je cílovou diváckou skupinou a je mi jasné, že já to nejsem. OK, zkraje to šlo, ale jak začalo přituhovat (skutečně někdo může polknout koňské semeno, nebo si nechá srát na hlavu a ještě mu to přijde vtipné a ne nechutné???), tak jsem to prostě srabsky vypnula. Odstud podsud. A to jsem si myslela, že jsem hodně otevřená a už vůbec né prudérní. Chyba! ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Partička "magorov" okolo Johnnyho Knoxvilla neprestáva šokovať. Niekedy sú ich kúsky vhodné do iného filmu (pitie konského semena), niekedy vyslovene "mimo mísu" (vylučovanie do barbie domčeka) a niekedy poriadne k zblití (prilba na prdy). V podstate sa im ale stále darí nás ostatných šokovať a uvedomovať si, čo by sme za žiadne prachy neurobili. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)
  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)
  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)

Reklama

Reklama