Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

O trošku slabší než první díl, ale i tak se člověk prohýbá smíchy celou dobu. Je neuvěřitelné, že se sejde banda retardů (korunovaných) a natočí spolu pár scének, jak si dělají prdel ze sebe, případně z jiných lidí, ubližují si, žerou a pijou humusy a nasírají všechny kolem a díky tomu se stanou světoznámí. Kdo by to byl řekl? 90% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Co na to říct...První celovečerní jackass film jsme si svého času pouštěli na pařbách tolikrát, že si jej i po těch letech pamatuju dodnes scénu po scéně skoro nazpamět a vzpomínám sakra v dobrém. Druhý díl mi ale připadá až přehnaně zaměřený jen na co největší a nejdrsnější sebepoškozování a scénky alá v hlavní roli genitálie, což dohromady zabírá všehovšudy takových 90 % (minimálně) z celého filmu a zbytek už to příliš nepozvedne. Hodně slabé pokračování, když vezmu v potaz, že mě z celého filmu celkem bavilo patnáct minut (maximálně). ()

Reklama

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

(môj všeobecný názor na jackass; dvojku som videla ako prvú) Jasné, celý Jackass je o vyvádzaní blbín, ktoré by sa bežnému smrtelníkovi ani nesnívali. Ale aj na také blbiny, musí mať človek odvahu. (*If you're gonna be dumb you gotta be tough*) A úprimne, nemyslím si, že tí, čo tomu dali odpad by na niečo také mali gule (žeby závisť ;) A čo, niekoho stimuluje intelektuálna kniha, niekoho zasa hudba atď a niekoho poriadna dávka adrenalínu. Je to každého osobná preferencia, a odsudzovať to, je ako nerešpektovať niekoho napr. obľúbené filmové/hudobné/knižné žánre atď. Jackassáci sú síce šialení, no nie sú iba nejaké vymleté hlavy (ako niektorí na YT sú, čo stvárajú podobné kúsky). Myslím, že aj preto sa mi to páči. ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

To je těžký, film bohužel nepřináší vůbec žádnou inovaci. Na dvojku jsem byl hodně zvědavej, protože u jedničky jsem se bavil opravdu náramně. Ovšem výsledkem jsem poměrně zklamán, je to stále variace na totéž (ï když v tom se asi skrývá podstata Jackass). Ve snímku jsou opět velmi vtipné momenty, ale je tu spoustu již viděných a stále opakovaných vtípků a ke konci už jsem se musel do sledování trochu nutit. Dokonce bych řekl, že kluci z Jackass trochu ubrali a jejich humor už není tak fekální, možná právě proto mi ale film přišel celkem nekonfliktní a lépe stravitelný než jednička. O všem asi svědčí fakt, že nejvtipnější scény z jedničky se mi hluboce zaryly do paměti - u dvojky totéž napsat rozhodně nemohu. Ve filmu vidím tak tři až čtyři opravdu dokonalé vtípky. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Tady to chlapci z MTV už trochu přehánějí, v kuse si ubližují a válejí se s tak hurónským smíchem po zemi, až jsem jim místy nevěřil, že se někdo může takhle bavit. Ale masakroidní je Ehren McGhehey (mimochodem mu vyrazili dva zuby) jako terorista a výměna Prestona s Philem Margerou - megahlína. Jinak tu Steve-O zase zvrací a Dave England všade kadí, takže normálka. A teče tady i podstatně víc krve než v prvním díle. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)
  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)

Reklama

Reklama