Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Fotbalový Bože !!! Co je to za blbost ? CITÁT : Strach z křížů poprvé..... Ty záběry z hřiště, no to je ubohost. To jsou ale hrozný efekty. CITÁT : Jděte, kluci a otočte ten stav......? Vyndavám dvd, připravuji levačku, nápřah a centr....dvd letí, letí a góóól !!!, ale ne to není góóól, dvd se tříští o břevno !!! Zlatá jednička, bronzová dvojka a odpadová trojka. Ve filmu byly použity songy jako třeba Try overcome your speed defects ( Speed Default ) od Le hammond inferno http://www.youtube.com/watch?v=oxoi6LCFpCY nebo Suburban knights od Hard - fi http://www.youtube.com/watch?v=dZ8RtHbS65g ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Úplná ztráta času to sice nebyla, ale oproti předchůdcům šla kvalita rapidně dolů. Málo Santiho na hřišti, ne zrovna vyvedené záběry před zeleným plátnem, snad jen ta hudba snese přísnější měřítko. Kdybych se chtěl podívat na sestřih z MS 2006, tak jsem si ho mohl pustit například na youtube a nemusel jsem trpět koukáním na bandu anglických fans a rumunské upírky. ()

Reklama

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Po solidni jednicce a prumerne dvojce, prichazi na scenu trojka. Pomatene a pomotane sceny stridaji spomalene zabery ze svetoveho sampionatu s podmanivou hudbou. Pitomy pribeh s hloupimy dialogy stridaji zmatene strihy v pribehu, ktery od zacatku dava vedet, ze tenhle gulas jen tak nekdo nestravi. Ja ho stravil, ale pak jsem musel na zachod a vydat zpatky svetu celych devadesat minut ztraceneho casu. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Niekto sa zrejme vyzvracal do sáčku v lietadle a scenár ku Gólu III bol hotový. S celkom vychytenou jednotkou a ako tak pozerateľnou dvojkou spája trojku iba akýsi tieň Santiaga Muneza. Ten je dnes mimo hru a celý čas len postáva a ksichtí sa ako lešenárska trubka v záhrade. Celkový dojem vystihuje jedna hláška z filmu: „Niečo ti vyliezlo zo zadku a potom to zdochlo.“ Toto nie je gól, toto je jasný ofsajd. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Čo sa stalo? Prvé dva vynikajúce diely ako z pera skvelého tvorcu s krásnou fantáziou doplnil tento film s minimom futbalu, dejom niekde vo východnej Európe, aby sa nepovedalo, že je len o západnej Európe, ale pritom to urobili skoro najhoršie ako mohli a ten šialený koniec ma dorazili. Priemer to bol, dalo sa na to pozerať, ale pre mňa najmä táto obľúbená téma vysoko prepadla. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)
  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)
  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)

Reklama

Reklama