Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rowena je investigativní novinářka, která své články vydává pod pseudonymem David Shane. Několik měsíců pracovala na reportáži, která měla odhalit homosexualitu jednoho senátora, který bojuje právě proti homosexuálům. Její článek byl ale zastaven, takže Rowena dává v opilosti výpověď a jede domů. V metru narazí na kamarádku z dětství, která se jí svěří s tím, že se po internetu seznámila s Harrisonem Hillem, který je velmi bohatý, známý a ženatý. Harrison a Grace spolu udržovali milenecký poměr, ale on se jí náhle začal vyhýbat. Grace chce, aby o tom Rowena napsala. Po několika dnech Rowena zjistí, že někdo Grace zabil a snažil se její tělo schovat v řece. Grace byla dokonce těhotná. Rowena se tedy rozhodne dokázat, že Grace zabil Hill. Roweně jako vždy pomáhá její kamarád Miles, který je odborníkem na počítače a umí zjistit úplně všechno. Miles Rowenu miluje, ale ona nic netuší. Rowena se nechá zaměstnat u Hilla ve společnosti a tam se jí podaří dostat se k němu blíž, dokonce spolu naváží milostný poměr. Rowena si s ním píše i na online seznamce, kde se seznámil s Grace. Rowena na seznamce předstírá, že je bývalá stážistka, která s Hillem spala. Hill ale nakonec zjistí, že ho Rowena sleduje a myslí si, že jde o průmyslovou špionáž. Hill tedy s Rowenou skončil, ale to je problém, protože se mu Rowena nedostala do počítače a chybí jí důkazy o jeho emailové korespondenci s Grace. Miles to tedy zkusí sám a zkouší se dostat Hillovi do počítače, ale Hill je velmi opatrný... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť špatný a zároveň ani nijak zvlášť dobrý film, který by - nebýt ústřední herecké dvojice - normálně nikoho možná ani nezajímal. Neznámý svůdce (tyhle "překlady" mě jednou zničí, vím to) má zajímavý rozjezd, lehce nudný střed a povedené finále s vcelku chytrou pointou. Škoda nenápadité režie a dramatičnosti, která ve filmu původně měla být, ovšem těsně před začátkem natáčení si to mrcha rozmyslela, sbalila se a odjela pryč. Hodně, hodně daleko. Tři průměrné hvězdy. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Novinářka pátrá po vrahovi. 1) Detektivní práce investigativní žurnalistky přerůstá v jakousi psychohru, která ovšem není dost "psycho", aby se člověk bál, ani dost vtipná, aby se bavil. Ale pokoukání je docela příjemné._____ 2) Díky přitažlivému 33letému Giovanni Ribisimu ve vedlejší roli to pokoukání bylo chvílemi dokonce velmi příjemné. I postarší (52letý) Bruce Willis má stále šarmu a charismatu na rozdávání._____ 3) Konci nelze vytknout, že by nebyl překvapivý. Dokonce mám pocit, že jim tam zbyl z nějakého jiného filmu, nepoužitý, a tak ho naroubovali sem...docela se hodil._____ 4) Takže tak. A teď si rychle musím najít něco o Ribisiovi:) ()

Reklama

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Priemerný triller, ktorý chce vyčnievať z rady, a preto sa snaží zapôsobiť na diváka napínavosťou a nečakanými zvratmi. Darí sa mu to, ale len z malej časti. Bruce Willis hrá výborne ako v každom jeho filme, v tomto filme by sa však jeho charizma dala krájať. Jeden kus by som hneď pridelil Halle Berry, no neviem ako vám, ale mne sa jej herecký výkon nepáčil. Dejovo veľmi nezaujímavý a veľmi zdĺhavý film. Ale tie tri hviezdičky si odo mňa aj tak vybojoval. Za herecké výkony Brucea Willisa a Giovanniho Ribisiho. Najlepší aj tak z celého filmu je koniec, ten finálny zvrat sa im výborne podaril.Koniec dával zmysel aj logiku. Jedno pozretie si tento film zaslúži a takýmto filmom ja obvykle dávam 60%. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Název skoro stejný jak od hitu Deep Puprle, tématicky ovšem o úplně něčem jiném. Film by mohl být podtitul "vždy vás někdo vidí" nebo "někdo zná vaše tajemství". Novelistický závěr není úplně špatný a tu se navíc ze zajímavostí dozvím, že to má tři různé konce. Film na to, že je průměrný (ale konec je vcelku podařený) a neznámý, tak zde hraje Bruce Willis a Halle Berry, takže to levné určitě nebylo. Mohlo se buď využít více té chatovací sexnamky nebo to udělat jinak, prostě není to dobře použité, přitom by se dalo a pak by to dostaly plné čtyři hvězdy, takhle 3 a půl. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Celkem to šlo. Hraní na kočku a myš, kde se neví, kdo je kdo. Nebo ví, aspoň ze začátku se tak tváří...Hraní si s identitou a anonymní "neškodný" chatování. Že doopravdy nezná ani svého nejbližšího kolegu není překvápko. Ženský rádi slepičí a chlapi se snaží zase tvářit tajemně..I když je pravda, že s někým v práci dělám třeba skoro 20x let a zároveň ho pořádně neznám a neznepokojuje mě to. Jako základy samozřejmě jo, ale abych se pídil po detailech to ne. Prostě to mám tak nastavený, asi jako většina chlapu. Soukromý by si lidi měli chránit. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Z trochu jiného soudku je informace, že po Pulp Fiction (1994) je Neznámý svůdce druhým filmem, ve kterém se Bruce Willis objevil spolu s postavou pojmenovanou Esmeralda. (imro)
  • V scéne, kde Miles (Giovanni Ribisi) a Rowena (Halle Berry) diskutujú v kuchyni a pripravujú jedlo, Miles vyberie z chladničky pomarančový džús, ale potom vypije džús červenej farby. (Arsenal83)

Reklama

Reklama