Reklama

Reklama

Obchoďák Sedmé nebe - Série 6

(série)

Epizody(15)

Obsahy(1)

V obchoďáku se chystají velké změny a Amy s Jonahem přemýšlí o budoucnosti. Kvůli pandemii se taky zavádí nové pořádky a celá parta se musí vypořádat s náročnými úkoly. (Netflix)

Recenze (7)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavilo zase hodně. Tím že ubyla Amy se to tak nějak vrací ke kořenům a bylo to ku prospěchu. Superstore bude chybět, ale asi je dobře, že to ukončili takhle navrcholu. ()

pilarius

všechny recenze uživatele

I ta koronová řada si držela jistou laťku kvality, ale tvůrci zjevně věděli, kdy už je třeba skončit. Poslední díl byl jedno z nejlepších zakončení seriálu, jaké jsem kdy viděl. Uronil jsem i nějakou tu slzičku. Velmi uspokojivé. Kdo by to kdy od sitcomu čekal? Tohle bylo něco víc. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta séria sa od tej predošlej nijak veľmi nelíši, ale musím povedať, že to finále sa tvorcom skutočne podarilo. Podobne ako u iných seriálov v tomto žánri, sa za postavami uzavrela jedna ich veľka kapitola a my to prežívame s nimi. Ako vždy, všetko to dobre dopadlo. ()

DK197 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že poslední dvě série mě u tohoto sitcomu bavily nejvíc. Natolik, že mě mrzelo, že to končí. Kdo by to čekal bez Amy? Ale její zmizení dalo víc prostoru ostatním a změnilo celý tón seriálu. Až mi nakonec vadilo, když se vrátila. Vyzdvihuji skvělý závěr. Opravdu povedené. ()

Reklama

Reklama