Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sarah není příliš spokojena se svým manželstvím, nudí se a je unavená péčí o tříletou dceru Lucy. Jednoho dne ji náhoda svede dohromady s pohledným Bradem, který žije s energickou manželkou Kathy a chodí na stejné hřiště se synem Aaronem. Dvojice se spřátelí a jejich kamarádský vztah přeroste časem ve vášnivou pletku. Zatímco se Sarah snaží vyřešit své manželství i milenecký vztah, Bradův kamarád Larry se postaví do čela pobouřené veřejnosti, protestující proti návratu stárnoucího pedofilního exhibicionisty Ronnieho, který si odseděl dvouletý trest. Jenže i Larry skrývá vinu, která tíží jeho svědomí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (359)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že Jennifer Connelly nehraje roli Kate Winslet :-) Hned by o maximálním hodnocení nebylo pochyb. Tím jsem myslím dostatečně popsal erotický náboj filmu (poznámka pro ženy - pokud chcete vidět zadek a létající šourek Patricka Wilsona, předešlou část komentáře ignorujte), teď přejdu k té herecké. Tady Jennifer stačí i minimální prostor, jediný pohled, aby každý divák okamžitě poznal, co se jí honí hlavou. Ostatní role také obsazeny bezchybně. Jediný zápor filmu je příliš divoce useknutý konec a pár zbytečných scén. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Docela netradiční filmek, zejména svým koncem s vynikajícím hereckým výkonem Kate Winslet. Bohužel i přes tyto nesporné fakty mě film místy celkem nudil. Scéna s úchylem v bázenu mě pobavila, ale mám ten pocit, že už mě nebaví se dívat na hlavního hrdinu, kterej naplňuje heslo "s kým žiiju s tím nešukám" a následkem toho se pak rozehraje nové heslo " s kým nežiju s tím šukám". Pak jde vždycky o to, jaký se na tyhle hesla namotá příběh. Tohle namotání dopadlo až na malý uzlíky docela dobře. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

tejto "romantickej" dráme dominujú herecké výkony s vrcholmi v dvoch právom na Oscara nominovaných protagonistoch a krásnych krivkách a črtách mojej obľúbenkyne Connellyovej; film i napriek metráži nemá hluché či nudné miesto, správne dramaturgicky nadávkované mini i makrokatarzie vyústia do nepatetického finále, všetko je to korunované príjemným vizuálom, zvládnutou réžiou a vôbec mi nevadil ani "dovysvetľujúci" mierne allenovsky ladený ironický komentár; zo začiatku hrozí, že si nebudete istý, o čom to je a bude a v spleti postáv a vzťahov budete hľadať nejaký systém, no po chvíli sa to sprehľadní a začne do seba zapadať; ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku nijak zvláštní drama ze světa jedné idylické americké ulice na okraji nějakého většího města. Všichni si tu žijí ty svoje životy, kde každý v minulosti skrývá nějaké to osobní peklíčko. No a kdo ho neskrývá, ten si ho s radostí v průběhu tohoto filmu vytvoří. Nejzajímavější postava z celého tohoto filmu je určitě ten nemocnej úchylák, bez kterého by tenhle film jako snad ani neexistoval. První seznamovací půlka je tak spíš na tři hvězdy s tím, že v druhé půlce vznikne poměrně solidní napětí nejen mezi nevěrnými. Celkově tenhle film chytí vysloveně druhej dech a nepřestane s ním až do samotného závěru. Vlivem samotné délky to není jednoduchý film, ale nakonec jsem rád, že jsem ho viděl. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Rozhodovala jsem se mezi 3 a 4* a nakonec musím dát ty 3*. Ale ne proto, že by film byl "jen" průměrný. Důvod je ten (a zrovna tuhle otřepanou frázi říkam dost nerada), že jsem zkrátka ještě příliš mladá. Rozumím sdělení, které nám film předkládá, ale ještě jsem nikdy nic podobného neprožila (osamělost v manželství, frustraci, babinec na malém městě, prázdnotu...) a proto, přesně jak výstižně píše Kleopatra, se film neotřel o mou osobní strunu. Sama jsem zvědavá jak ho budu hodnotit, až mi bude třicet a sama se budu potýkat s nevydařeným manželstvím... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (14)

  • V knižní předloze se postava Patricka Wilsona jmenuje Todd. Ve filmu je přejmenován na Brada, pravděpodobně kvůli režiséru Toddu Fieldovi. (Aknah)
  • Autor literární předlohy Tom Perrott se v snímku objeví jako postava příznačně nazvaná Malý muž. Ve světě filmu není nováčkem, protože už v roce 1999 vznikla podle jeho novely „Election“ svižná komedie Kdo s koho (r. Alexander Payne). (imro)

Související novinky

Daniel Craig míří do televize

Daniel Craig míří do televize

02.06.2016

Představitel Jamese Bonda stále nepotvrdil, zda si znovu obleče ikonický smoking. Všechno ale nasvědčuje tomu, že je s agentem 007 hotový. Na jedné straně máme setkání bondovských producentů s Jamiem… (více)

Temný rytíř na Divokém západě

Temný rytíř na Divokém západě

05.08.2012

Christian Bale skončil jako ochránce Gothamu (alespoň prozatím to tak vypadá) a poohlíží se po dalších projektech. Adaptace bestselleru Bostona Terana The Creed of Violence ztratila Leonarda DiCapria… (více)

Reklama

Reklama