foto

Chance Kelly

  • nar. 28.1.1967 (50 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Off Season
2016 Deuces
2015 Stealing Cars
2014 Americký sniper
Želvy Ninja
2013 It Goes Quiet
Zlomené město
2012 You're Nobody 'til Somebody Kills You
2011 Velká krize (TV film)
2010 Země kůlů
2009 Last of the Ninth (TV film)
Únos vlaku 1 2 3
2008 A Jersey Christmas
2007 Americký gangster
Rána za ranou
Where God Left His Shoes
2006 Jako malé děti
Průvodce k rozpoznání tvých svatých
Skrytá identita
Ve stínu pravdy
2005 Duane Hopwood
Ve vlastnictví státu 2: Krev v ulicích
2003 Replay
2002 Daleko do nebe
2001 L.I.E.
2000 Vyvolený
1999 Puppet
1998 Crossfire
1997 Tichý nepřítel

TV seriály

2016 Bull (TV seriál)
Just Tell the Truth (S01E05)
Luke Cage (TV seriál)
Step in the Arena (S01E04)
Aquarius (TV seriál)
Can You Take Me Back? (S02E11)
Blackbird (S02E10)
Piggies (S02E07)
další epizody (8)
Power (TV seriál)
Don't Go (S03E07)
Help Me (S03E05)
Banshee (TV seriál)
Trochu pozdě (S04E05)
Může být nevinný (S04E04)
Kšeft (S04E03)
2015 Aquarius (TV seriál)
Old Ego Is a Too Much Thing (S01E13)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Your Mother Should Know (S01E11)
další epizody (13)
Power (TV seriál)
Time's Up (S02E09)
2014 Legenda (TV seriál)
Pravá identita (S01E10)
Střípky pravdy (S01E09)
Power (TV seriál)
Loyalty (S01E07)
Whoever He Is (S01E02)
2013 Alpha House (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 6 (S01E06)
Chapter 2 (S01E02)
Chapter 1 (S01E01)
Hostages (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Z minulosti (S01E07)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Červený trakař (S03E08)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
In memoriam (S02E11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Some Kind of Hero (S02E19)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Untitled Jersey City Project (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Delocated (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Schopnosti (S01E14)
S pouty na rukou (S01E11)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Bezpečnostní schránky (S01E10)
Rovnice (S01E08)
Poznáváme pana Jonese (S01E07)
2007 Army Wives (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
The Black Donnellys (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
21. okrsek (TV seriál)
2000 Deadline (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nikdo nic neví (S01E11)
Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2017 Wormwood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace