foto

Chance Kelly

  • nar. 28.1.1967 (52 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gutterbee
2018 Beyond the Night
2017 Off Season
2016 Deuces
2015 Stealing Cars
2014 Americký sniper
Želvy Ninja
2013 It Goes Quiet
Zlomené město
2012 You're Nobody 'til Somebody Kills You
2011 Velká krize (TV film)
2010 Země kůlů
2009 Last of the Ninth (TV film)
Únos vlaku 1 2 3
2008 A Jersey Christmas
2007 Americký gangster
Rána za ranou
Where God Left His Shoes
2006 Jako malé děti
Průvodce k rozpoznání tvých svatých
Skrytá identita
Ve stínu pravdy
2005 Duane Hopwood
Ve vlastnictví státu 2: Krev v ulicích
2003 Replay
2002 Daleko do nebe
2001 L.I.E.
2000 Vyvolený
1999 Puppet
1998 Crossfire
1997 Tichý nepřítel

TV seriály

2019 Miliardy (TV seriál)
Infinite Game (S04E07)
A Proper Sendoff (S04E05)
Ray Donovan (TV seriál)
The Dead (S06E12)
2018 Mrtvý bod (TV seriál)
Two Legendary Chums (S03E12)
Ray Donovan (TV seriál)
Who Once Was Dead (S06E08)
The 1-3-2 (S06E07)
Chicago Fire (TV seriál)
When They See Us Coming (S06E18)
2016 Bull (TV seriál)
Just Tell the Truth (S01E05)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Vkroč do arény (S01E04)
Aquarius (TV seriál)
Can You Take Me Back? (S02E11)
Blackbird (S02E10)
Piggies (S02E07)
další epizody (8)
Power (TV seriál)
Don't Go (S03E07)
Help Me (S03E05)
Banshee (TV seriál)
Trochu pozdě (S04E05)
Může být nevinný (S04E04)
Kšeft (S04E03)
2015 Aquarius (TV seriál)
Old Ego Is a Too Much Thing (S01E13)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Your Mother Should Know (S01E11)
další epizody (13)
Power (TV seriál)
Time's Up (S02E09)
2014 Legenda (TV seriál)
Pravá identita (S01E10)
Střípky pravdy (S01E09)
Power (TV seriál)
Loyalty (S01E07)
Whoever He Is (S01E02)
2013 Alpha House (TV seriál)
All Weapons Red (S01E03)
No Shame (S01E02)
Domek z karet (TV seriál)
6. kapitola (S01E06)
2. kapitola (S01E02)
1. kapitola (S01E01)
Hostages (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Z minulosti (S01E07)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Červený trakař (S03E08)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Playing God (E09)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
In memoriam (S02E11)
Nikita (TV seriál)
Innocence (S03E02)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Some Kind of Hero (S02E19)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Netlačit na pilu (S01E02)
Untitled Jersey City Project (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Road Block (S01E07)
Army Wives (TV seriál)
Walking Wounded (S05E06)
Soldier On (S05E05)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
We All Saw This Coming (E20)
Army Wives (TV seriál)
AWOL (S04E14)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Učedník (S09E10)
2009 Delocated (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Schopnosti (S01E14)
S pouty na rukou (S01E11)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
Hranice nemožného (TV seriál)
Bezpečnostní schránky (S01E10)
Rovnice (S01E08)
Poznáváme pana Jonese (S01E07)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Black Donnellys (TV seriál)
The Black Drop (E12)
Lies (E05)
God Is a Comedian (E03)
Zachraň mě (TV seriál)
Tuesday (S04E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Florida (S08E19)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Návnada (S02E10)
Unesený (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Maltezský kříž (S06E04)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zlé sémě (S03E18)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poloprofesionál (S01E15)
2001 21. okrsek (TV seriál)
2000 Deadline (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Journey to the Himalayas (S01E12)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nikdo nic neví (S01E11)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2017 Wormwood (TV seriál)
Chapter 6: Remember Me (E06)
Chapter 4: Opening the Lid (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky