Reklama

Reklama

Hrdinka amerického thrilleru, manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová), pracuje i na Štědrý večer, a když chce konečně odjet domů, zjistí, že hlídač Thomas (Wes Bentley) na ni v podzemí nalíčil past. Buď se jí podaří utéct, nebo přijde o život...  Je Štědrý večer, ale mladá ambiciózní manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová) je ještě stále v práci. Chce vše dodělat, než vyrazí na rodinnou večeři. Když konečně sjede do opuštěné garáže, zjistí, že nemůže nastartovat auto a nemá signál v mobilu. Pomoc jí nabídne přátelský hlídač Thomas (Wes Bentley), ale když se ani jemu nepodaří auto spravit, řekne Angele, aby s ním povečeřela. Ta se jen zasměje, jenže záhy zjistí, že se ocitla v situaci, která rozhodně úsměvná není. Probudí se totiž přivázaná k židli ve studené místnosti pro bezpečnostní službu v podlaží P2 a je si jistá, že štědrovečerní večeře je to poslední, po čem Thomas prahne. Teď záleží hlavně na její odvaze a touze žít, aby se jí odtud podařilo utéct. Americký hororový thriller režíroval Franck Khalfoun. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný, celkem nudný thriller o ženě pronásledované psychopatem během jednoho večera na jednom místě. Psychopat a jeho plky mě nebavily, ani hrdinka neoplývala výraznější osobností, pochválil bych jen atmosférické prostředí rozlehlé podzemní garáže a scénu s rozdrcením chlapíka na kancelářské židli. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dva lidé, jedno podzemní parkoviště a všudypřítomná tma. Franck Khalfoun společně s Alexandrem Ajaou napsali docela slušný horor, který není tak krvavý jak předchozí Ajaova Noc s nabroušenou břitvou a závěr vás tolik nepřekvapí. Přesto jde o slušný snímek, který vás potěší v několika scénách, které ale jak se dalo očekávat nejsou zrovna plné logiky, ale na druhou stranu co by jste dělali vy? Velmi dobrá byla volba Rachel Nichols, která pokud se vám nelíbí vzhledově tak vás jistě potěší jak spoře oblečená proběhne celým snímkem. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další ze zástupu podprůměrných hororů. Nápad to byl sice slušný, ale režisér neumí navodit dostatečnou atmosféru a zaujme vás maximálně pár scén. Navíc v celém filmu jde vlastně pouze o dvě osoby, takže by to chtělo i dostatečně dobré herce. A Rachel Nichols dobrá herečka rozhodně neni a každou chvilku jsem si přál její smrt. No a chudák Wes Bentley to prostě sám neutáhne. Prostě ničím zajímavý horor, který můžete v klidu minout. Kdyby ho natočil jeho producent Alexandr Aja, tak by to bylo rozhodně zajímavější. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor, který nezačíná nijak originálně - magor se zamiluje do ženské, a tak ji unese a drží ji proti její vůli. Prostředí garáže je ale zajímavé a herci dokáží udržet vaši pozornost celou dobu. Navíc jsou zde scény, které skutečně stojí za vidění, pokud máte rádi gore triky - hlavně najíždění autem je neskutečně skvěle provedeno, což samozřejmě znamená, že je to echt hnusné. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

NOČNÝ LET+ÚKRYT Klasický americký takmerhoror, ktorý sa distribútor bál pustiť do kín... Postavené na schéme teenagerskej vyvražďovačky, ale málo sa tam vraždí a chýbajú teenageri. 3:15 ZOMRIEŠ bol rovnako nevýrazný mix... a ČIERNE VIANOCE mali rozhodne viac vianočnej šťavy... Dokonca aj NEVIDITEĽNÉ ZLO (napriek oveľa väčšej stupídnosti) je živší film... na tak jednoduchý film treba talentovanejšieho režiséra... Nie je to katastrofa, ale ocenia len fanúšikovia žánru. P2 je v podstate solídne odvedená robota a má veľmi dobrých hercov, ani logika výnimočne neškrípe, ale film sa zbytočne snaží byť niečim viac ako je. 50% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo také v Cinespace Film Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (noelcoward73)
  • Rottweilera "hrali" traja rôzni psi. (ladko)
  • Film bol natáčaný počas dvoch mesiacov, výhradne v noci v existujúcej parkovacej garáži v Toronte. (ladko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno