foto

Arnold Pinnock

  • nar. 10.12.1967 (51 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mrazivá pomsta
2016 Run to Me (TV film)
Vánoční přání (TV film)
2015 Vox (TV film)
2014 A Day Late and a Dollar Short (TV film)
Dear Viola (TV film)
Siren
Trable dívčí kapely (TV film)
2013 Ach, ty Vánoce (TV film)
2011 Change of Plans (TV film)
2010 Psí útulek
Riverworld (TV film)
2009 Grey Gardens (TV film)
Pláč sovy
2008 Accidental Friendship (TV film)
Neuvěřitelný Hulk
The Echo
2007 Lars a jeho vážná známost
P2
Sestry čarodějky 2 (TV film)
2006 Organizace Alfa: Hádův faktor (TV film)
Po stopách 11. září (TV film)
2005 Přepadení 13. okrsku
Sestry čarodějky (TV film)
Svět ve válce
Zbohatni nebo chcípni
2004 Cizinec (TV film)
Evel Knievel (TV film)
Jeden den v New Yorku
Ring volný
Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
Vykoupení (TV film)
2002 Cypher
Eddie a Tru (TV film)
Muž, který prodal Ameriku (TV film)
The Brady Bunch in the White House (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně (TV film)
Zákon gangu
2001 Judgment
Lovec policajtů
Nejslavnější tanečník (TV film)
Největší riziko (TV film)
Podivné dítě (TV film)
Právo na život (TV film)
Rubyina hospoda (TV film)
Zpátky na zem
2000 Dotek zla
Honba za bytem
Proutník
V těle vraha
Vnadidlo
1999 Must Be Santa (TV film)
Svatý bič (TV film)
The Promise (TV film)
1998 Bolesti lásky (TV film)
Giving Up the Ghost (TV film)
Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
Rescuers: Stories of Courage: Two Couples (TV film)
1997 Barva spravedlnosti (TV film)
Elvis Meets Nixon (TV film)
Vražedné ticho (TV film)
1996 Nepřípustný nátlak (TV film)

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
Clash by Night (S01E08)
Nora Inu (S01E07)
Man with My Face (S01E06)
Damnation (TV seriál)
Dark Was The Night, Cold Was The Ground (E09)
The Goodness of Men (E08)
2017 Damnation (TV seriál)
In Wyoming Fashion (E06)
Den of Lost Souls (E05)
The Emperor of Ice Cream (E04)
další epizody (5)
Cestovatelé časem (TV seriál)
Protocol 4 (S02E02)
Ave Machina (S02E01)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Grace (S01E12)
Kathryn (S01E10)
Donner (S01E08)
další epizody (8)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
11:53 to Odessa (E10)
Young Drunk Punk (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
2013 Darknet (TV seriál)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
Výjimeční (TV seriál)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Communication Breakdown (S01E07)
Wingin' It (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Samurajský meč (S01E07)
The Listener (TV seriál)
Vlny (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
The Element of Surprise (S01E03)
2006 Billable Hours (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Life with Derek (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
Lord Have Mercy! (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Slings and Arrows (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
The Zack Files (TV seriál)
Válka sousedů (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Návrat boha (S02E01)
1999 The City (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Soul Survivor (S04E04)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1993 Royal Canadian Air Farce (TV seriál)
1991 Heritage Minutes (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace