Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posbírejte všechny své síly a připravte se na spoustu akčních scén a mrazivého napětí, protože teď už neexistuje cesta zpět! Ve vzrušujícím pokračování úspěšného filmu se totiž znovu vydáte na extrémně nebezpečnou výpravu za nepřátelskou linii. Když dostává speciální oddíl americké armády úkol, aby zničil severokorejskou raketovou základnu a odvrátil tak možný jaderný útok, neúspěch nepřipadá v úvahu. Mise je však neočekávaně přerušena a hluboko v nepřátelském území zůstávají odříznuti čtyři vojáci. Aby přežili, musí přemoci povstalecké síly, které usilují nejen o životy jich samotných, ale i o životy spojenců a všech obyvatel svobodného světa! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

gogo76 

všechny recenze uživatele

V úvodných aj záverečných titulkoch je obraz prestrihovaný všemožnými skutočnými zábermi z bieleho domu aj Severnej Kórei, ktoré by mali navodiť pocit reálnej hrozby alebo minimálne vierohodnosť. To čo sa začne diať po zoskoku z lietadla , sme videli tisíckrát. Nevadilo by to, keby akčné scény neboli tak roztrasené, krátke, neprehľadné a v niektorých momentoch aj trápne. Americký trpiaci hrdina je snímaný spomalene, zo všemožných uhlov a divák trpí pri obrazovke rovnako. Prvý diel mám fakt rád, je to príjemná akčná jazda. Bohužiaľ toto je iba trápny, podpriemerný príživník. 50%. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nám zase zabili Ferdinanda! Tentokrát to byl ten malej šikmookej, co vzhlíží k desetimetrové soše Kim Ir-sena z poza kupky sena. Byl to Fer Di-nand - jen pro přesnost, než mi zase někdo začne vyčítat, že vím hovno o filmech. Zkrátka a dobře, po vzoru mladšího bratříčka (s tím blonďákem, co má frňák do zatáčky) se rozhodli natočit amíci alternativní verzi, tentokrát se zmařeným výsadkem, a bystřejší již tuší, v Severní Koreji. Výsadek dopadne katastrofálně, protože ti hercí jsou neschopná deprimovaná hovada a nikdo z nich netuší, že nejlepší zbraň sídlí přímo v bílým Baracku. Ušaté torpédo zde, prosím: http://img.csfd.cz/files/images/film/photos/000/084/84656_2a8417.jpg?w700 Budete je nesnášet víc, než čtyři z tanku a psem. Naštěstí je hned na začátku postřilí skupina korejských ošetřovatelů brambor, načež odlétne s naloženým valníkem. Pak teprve přijde zlá OSA. Inu, kdo v sobě najde dostatek sebezapření a zároveň obrovskou dávku entuziasmu a patriotismu k americké vlajce, film možná i dokouká. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Předchozí kinosnímek se odehrával v Bosně, druhý a už dějově skromnější videosnímek se podíval na dění v Severní Korei. Změna je hodně výrazná. Dějově slabší, avšak akčnější a v rychlejším tempu. Námět se drží prvního snímku, takže tu je opět převážně kritika vlastní politické síly a způsobu velení. Žádné oslnivé herecké výkony, dramatizace či nějaké napětí nelze očekávat. Jen prostoduchá střílečka, jak se na obyčejný akční videofilm sluší a patří. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nie zlé béčko. Vizuál opäť cool, aj keď stráca na očikľajúcej digitálnosti jednotky. Celkom zaujímavé premostenie na "skutočný" a aktuálny konflikt. Samozrejme plné patriotizmu... Filmu značne škodí prílišná snaha o politickú výpoveď - predovšetkým neskutočná rozťahanosť (a naivita) dejovej línie okolo prezidenta a spol. V telke sa to dá zniesť... Samozrejme ruská VOJNA a nový RAMBO neohrozene kraľujú dobrodružno-vojnovému podžánru... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Za tou pravou nepřátelskou linií jsem v době sledování tohohle paskvilu byl leda tak já. Egyptská kruto-stupidní samovláda samozvaných alfa samců by výlet několika klučíků do Asie strčila do kapsy se stejnou ladností, s jakou letos Mirka Knapková vyhrála olympiádu. Jak si tak čtu oficiální text distributora, začínám nabývat dojmu, že jednotliví autoři fantaskních obsahů mezi sebou mají vypsanou soutěž o největšího magora. Jestli můžu, dávám svůj hlas do tohoto košíku. (Filmfest Hurghada 2012, 43/67) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Robert James (Nicholas Gonzales) nosí hodinky značky Casio G-Shock Twin Sensor. (dyfur)

Reklama

Reklama