foto

April Grace

  • nar. 12.5.1962 (58 let)
    Lakeland, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Land of Dry Bones
The 11th Green
2019 Joker
Miss Virginia
2014 Whiplash
2010 Day One (TV film)
2008 American Son
2007 Choose Connor
Já, legenda
2006 Za nepřátelskou linií 2 - Osa zla
2005 Constantine
2004 Zabiji Nixona
2002 Something in Between
2001 A.I. Umělá inteligence
2000 Osudové setkání
1999 Dodge's City (TV film)
Magnolia
Měsíc lovu
Rituals and Resolutions
Waterproof
1998 Podoby lásky
Soumrak
1997 Chicago Cab
Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
Smrt milionáře (TV film)
1996 Andělský hlas (TV film)
1995 Headless Body in Topless Bar
Safe
1994 Angie
MacShayne: Vítěz bere vše (TV film)

TV seriály

2019 Sneaky Pete (TV seriál)
The Little Sister (S03E07)
The California Split (S03E06)
The Invisible Man (S03E05)
2018 The Incredible Life of Darrell (TV seriál)
Code Black (TV seriál)
Step Up (S03E07)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Do králičí nory (S03E23)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Loajalita nájem nezaplatí (S01E02)
Na suchu (S01E01)
Underground (TV seriál)
The Macon 7 (S01E01)
Zoo (TV seriál)
Kolizní bod (S02E03)
Krvavý déšť (S02E02)
Den šelmy (S02E01)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Gingerbread Man (E09)
Vražedná práva (TV seriál)
Hi, I'm Philip (S02E08)
Meet Bonnie (S02E05)
Glee (TV seriál)
2009 (S06E12)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Faith and Despondency (S07E10)
What a Piece of Work Is Man (S07E09)
The Separation of Crows (S07E08)
další epizody (5)
2013 The Bridge (TV seriál)
The Beast (S01E05)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Skeleton Crew (E05)
Eight Bells (E03)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Strašidelná dívenka (S01E09)
Off the Map (TV seriál)
Hold on Tight (E12)
Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Donnie the Numbers Guy (E13)
Prolhané krásky (TV seriál)
Poznej své nepřátele (S01E13)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Drž se svých přátel (S01E10)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Vánoční mise (S02E08)
Hranice nemožného (TV seriál)
Noční můry (S01E17)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Body of Water (S04E13)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Riziko ztráty zdravého rozumu (S04E15)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Firestarter (S04E01)
2007 Drive (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kouzelný čaj (S03E21)
Ztraceni (TV seriál)
Zadejte 77 (S03E11)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Eye and the Prime Object (E03)
The Comb and the Box (E02)
The Key and the Clock (E01)
Ztraceni (TV seriál)
Žij s námi, sám zemřeš (S02E23)
Tři minuty (S02E22)
2005 Médium (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Odložené případy (TV seriál)
Zachraňte Patricka Bubleyho (S03E06)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Rescue (S01E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Pay in Pain (S01E07)
Our Gang (S01E02)
Vzkvétající město (TV seriál)
Reelin' in the Years (S01E04)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
The Beast (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Seven (S01E07)
Chapter Six (S01E06)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Murder One (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Verdicts (S03E13)
1996 Ochránce (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Higher Powers (S03E06)
Last One Out, Get the Lights (S02E23)
Ex Marks the Spot (S02E22)
1995 Akta X (TV seriál)
Seznam (S03E05)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Personal Foul (S01E06)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vyslanec (S01E01)
Odpadlík (TV seriál)
Moody River (S01E19)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Ideální partnerka (S05E21)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Dítě Galaxie (S04E16)
Datův den (S04E11)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Futurum Imperfektum (S04E08)
Opět spolu (S04E07)
1988 China Beach (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)

Hudební videoklipy

1999 Aimee Mann - Save Me (hudební videoklip)