foto

April Grace

  • nar. 12.5.1962 (55 let)
    Lakeland, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bolden!
2014 Whiplash
2010 Day One (TV film)
2008 American Son
2007 Choose Connor
Já, legenda
2006 Za nepřátelskou linií 2 - Osa zla
2005 Constantine
2004 Zabiji Nixona
2002 Something in Between
2001 A.I. Umělá inteligence
2000 Osudové setkání
1999 Dodge's City (TV film)
Magnolia
Měsíc lovu
Rituals and Resolutions
Waterproof
1998 Podoby lásky
Soumrak
1997 Beneficiary, The (TV film)
Chicago Cab
Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
1996 Voice from the Grave (TV film)
1995 Headless Body in Topless Bar
Safe
1994 Angie
MacShayne: Vítěz bere vše (TV film)

TV seriály

2016 Berlínská mise (TV seriál)
Loajalita nájem nezaplatí (S01E02)
Na suchu (S01E01)
Underground (TV seriál)
The Macon 7 (S01E01)
Zoo (TV seriál)
Collision Point (S02E03)
Caraquet (S02E02)
The Day of the Beast (S02E01)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Hi, I'm Philip (S02E08)
Meet Bonnie (S02E05)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Faith and Despondency (S07E10)
What a Piece of Work Is Man (S07E09)
The Separation of Crows (S07E08)
další epizody (5)
2013 The Bridge (TV seriál)
The Beast (S01E05)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Strašidelná dívenka (S01E09)
Off the Map (TV seriál)
Hold on Tight (E12)
Prolhané krásky (TV seriál)
Know Your Frenemies (S01E13)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Keep Your Friends Close (S01E10)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Noční můry (S01E17)
2007 Drive (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Zadejte 77 (S03E11)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Pokoj č. 10 (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Žij s námi, sám zemřeš (S02E23)
Tři minuty (S02E22)
2005 Medium (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Zachraňte Patricka Bubleyho (S03E06)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Pay in Pain (S01E07)
Our Gang (S01E02)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
The Beast (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Seznam (S03E05)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vyslanec (S01E01)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Ideální partnerka (S05E21)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Dítě Galaxie (S04E16)
Datův den (S04E11)
1990 WIOU (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Futurum Imperfektum (S04E08)
Opět spolu (S04E07)
1988 Empty Nest (TV seriál)
China Beach (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace