Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Heuréku navštíví blonďatý mladík. Celé město (až na Jacka a Zoe) ho zná pod jménem Callister Raynes. Jack se dozvídá, že před jeho odchodem chodil s Jo a spolupracoval s Nathanem Starkem. Nerozešli se v dobrém, jelikož poté, co se Callister pohádal s Nathanem, lehla výzkumná laboratoř popelem. S Callisterem se do města vrátili i potíže. Začínají se porouchávat různá zařízení. (Varan)

(více)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Létající mužíčku už to bude?" Oživlý robot mě zase tak moc nebavil, ale to kolem něj bylo skvělé. Třeba "diskrétní" setkání Jo s Callisterem, hašení bez vody a zejména schůzka šerifa s Allison u magnetického plotu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 2006 až 2012 bol v produkcii televíznej spoločnosti Sci-fi Channel natočený seriál "Mestečko Heureka" (Eureka). Bolo vyprodukovaných päť sérií obsahujúcich sedemdesiat sedem častí. V poradí ôsma epizóda z prvej série nesie názov "Z mäsa a kostí" (Right as Raynes). Premiéru mala piateho septembra roku 2006. Do Eureky sa vracia mladý programátor Callister Raynes a práve v tom čase sa začne internetom šíriť neznámy vírus. Mestu hrozí kolaps. Vznikne dôvodné podozrenie, že pôvodcom týchto problémov je Callister. **** ()

Reklama

Reklama