Reklama

Reklama

Monkeyshines, No. 1

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Rodinný / Experimentální
USA, 1890, 1 min

Obsahy(1)

Krátký snímeček Monkeyshines nám přináší půlminutový záběr rozmazané, pohybující se postavy. (Stegr)

Recenze (38)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Vizuální psycho z roku 1890. Hýbe se to pěkně a historická hodnota je takřka nevyčíslitelná. Ovšem ta umělecká je nulová. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že tohle by mě nebavilo ani v ultra HD rozlišení. Nevím sice úplně přesně, co jsem to vlastně viděl, ale hýbalo se to a film to zachytil. Hurá. Odtud už je to k Avatarovi jen krůček. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Jedna z mnoha krátkých filmových abstrakcí, natočena Williamem K.L. Dicksonem. Aneb zde se píše historie filmu! Prakticky jeho počátek. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Extrémne nekvalitný záznam s kamerou ktorá vtedy asi kamera nebola. Akoby snímala iba tepelný pohyb. Chlapík ktorý sa hýbe... Výsledok je však svojim spôsobom strašidelný. Takže nejde o žiadnu komédiu ani o rodinný film ako to tu na CSFD píšu. Sú to bludy ide o horror. Prvý film ktorý bol nakrútený v USA bol teda horor..... no dobre. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

To není komedie, ani rodinný, tohle je jakýsi záznam vyvolaného ducha nebo zrození Slendermana! Anebo je to taky jenom nekvalitní záběr jakési postavy, tím pádem to kromě historické hodnoty za nic nestojí. Nebudu se rozhodovat nad tím, pro co se přikloním a volím zlatou střední cestu, tudíž 3* ()

selviskhed 

všechny recenze uživatele

"Špinavé triky" Záznam z testů nového kamerového systému, pravděpodobně první zachované snímky natočené v USA. Jejich hodnota je ryze historická, záznam je mnohem nekvalitnější než o dva roky starší práce Le Prince. Jde o rozmazanou postavu pohybující několik sekund rukama. Druhá zastávka na mé pouti filmovou historií (viz. profil) 4.1.2008 ()

Reklama

Reklama