Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Když pomineme fakt, že je ženská část osazenstva neskutečně užvaněná, hysterická a ano ve většině případů i dost hloupá (nebo se přinejmenším neskutečně stupidně chová), jednoduchou romantickou linku, která nijak nevybočí z řady (a to je přesně to, co u většiny romantických filmů tolik nesnáším), předvídatelnost (opět známý jev u romantických filmů) a přimhouříme oči i nad potrhlými gagy, které ne vždy fungují, tak se u Vdáš se a basta! dá poměrně odreagovat, jen nesmíte mnoho očekávat. ()

Plangi 

všechny recenze uživatele

Slovo smutné by k charakteristice komedie patřit nemělo, leč Vdáš se, a basta disponuje hned několika smutnými aspekty. Smutná je neschopnost scénáristy čímkoli překvapit, děj je jedno velké klišé až hanba. Smutná je skutečnost, že jsem se byl schopen se jen jednou za celou dobu pousmát, mírně. Smutná je účast Diane Keaton, které si cením jako kvalitní herečky, jež zde přehrává neskutečně. Smutně přitroublé jsou tlachy, které postavy mezi sebou neustále pronášejí. Smutný jsem já za těch 98 minut života, které jsem obětoval sledování filmu. Na odpad to není, ale fakt slabota. ()

Reklama

Ice123 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie, na kterou se dá dívat. Rozhodně to není žádnej kasovní trhák a na seskupení čtyř hlavních hereček + Stephen Collins je to dost mizerné. Tedy pokud si říkáte že Keaton, Graham, Perabo a Collins jsou zaručenou jistotou kvalitní romantické komedie tak vás nejspíše zklamu. Ale nemyslete si že je to film hodný odpadu, to zase ne. Jak jsem psal již na začátku dá se na to dívat a díky hezké Lauren Graham, Mandy Moore a Piper Perabo dávám 3*. Takže pokud si chcete odpočinout u něčeho nenáročného a nemáte na výběr nic slušného klidně se podívejte na tohle ;) 50%. ()

LibertyX 

všechny recenze uživatele

Nejsympatičtější a zároveň nejlépe zahranou postavou je pes, jehož iq bylo prokazatelně vyšší než scénáristovo a pana režiséra dohromady, a tak musel při znásilňování pohovky zaručeně trpět a stydět se za své počínání. Což se ale ostatním zúčastněným evidentně nestalo, Keaton totiž naprosto tragicky přehrává, děj je absolutně předvídatelný, postav máte ještě před titulkem se jménem filmu až po krk, všichni hrozně srandovně něco ničí a důchodci se hromadně líbají. Zkrátka báječná podívaná ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Lauren Graham (která se mi strašně líbí) a druhá za to, že na odpad to nebylo. :-) Každopádně téma je naprosto klasické u romantických komedií. Zde se dá řešit už jen zpracování. A, to "stálo" opravdu za to. Chování postav, zejména matky naprosto hysterické, excentrické a šílené. Dialogy v podstatě o ničem (když už jim teda bylo rozumět a nemluvily všechny baby dohromady). Vtip veškerý žádný. Sečteno a podtrženo asi jedna s nejhorších romantických komedií, které jsem měl tu smůlu vidět. Howgh! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Jména dcer Maggie (Lauren Graham), Milly (Mandy Moore) a Mae (Piper Perabo) pochází z básně, která začíná rýmem: "Maggie and Milly and Molly and May went to the beach to play one day" (Maggie a Milly a Molly a May si jednoho dne šly hrát na pláž). (HappySmile)
  • Ve scéně na pohovce, kde se Daphne Wilder (Diane Keaton) a Joe (Stephen Collins) líbají, si Daphne rozváže suk na šále a políbí Joa. Když ale vstane z pohovky, suk na její šále je stále zavázaný. (ČSFD)

Reklama

Reklama