Reklama

Reklama

Tři metry vysoký, zuby jak žiletky, drápy jak ostří nože. Nejděsivější žijící tvor na zabíjení je právě za tebou…
Osm problémových mladých lidí je odsouzeno k týdenní službě v komunitě ve vzdáleném kalifornském parku. Pod dohledem rangera Boba dostane skupina možnost odpykat své činy tím, že absolvuje cestu lesem. Bob jim bude jen poskytovat vodítko. Mezitím se v parku objeví uprchlý sériový vrah. Už v sobě nemůže držet svou krvežíznivost dál a hledá si své nové oběti. V lese však není jediným predátorem. Třímetrový grizzly si chce také přijít na své a skupinu sleduje. Z nevinné cesty lesem se tak stává boj o přežití. Počet mrtvých stoupá a idylické tábořiště se zalévá krví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

strougy 

všechny recenze uživatele

Ač se Grizzly Park pohybuje v obvyklých žánrových schématech a nepřináší vlastně vůbec nic nového, tak díky mile amorálním postavám, sympatickému černému humoru a neotřelému využití klasického Psycho klišé se u filmu člověk slušně pobaví, což mi v záplavě obvykle příšerných podobných snímků nepřijde až tak málo. Slabší 3*. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Nemám rád parodie a když si to navíc hraje na "seriózní" horor!!..první hodinka byla, alespoň na ty dvě hvězdy, ovšem posledních pár minut, to celé poslalo nemilosrdně do kopru..neuvěřitelně stupidní a špatný film a opravdu nechápu čím nás to ta DVD Edice krmí..toto nezachrání ani hezké holky(které v tom hrály), ani neuvěřitelně debilně napsané postavy, že byli až vtipné (Bebe)..ryze amatérská sračka..fuj. EDIT- 13. 6. 10 - Nevím čím to je, ale napodruhé jsem se u tohoto filmu skvěle pobavil..nejspíš je to tím, že film jsem sledoval ve více lidech (v rámci "sračkoidního" festiválku) a v rámci svých konkurentů to byl jednooký král mezi slepými. A Bebe si nejde nezamilovat, tak roztomile hloupoučkou krásku nelze nemilovat " Já vyhrála. Jo, jako v trosečníkovi, zbyla jsem poslední" =-D. A za tuto hlášku, která vyšla z jejích úst..jako narážka na mojí milovanou šou "Survivor", chtě nechtě musím přihodit ňákou tu zářivou:). My guilty pleasure. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Kdyby se dal Grizzly Park rozdělit na první hodinu a zbytek, bylo by hodnocení obou částí dost rozdílné. Zatímco v té úvodní hodince je vše krásně našlápnuto na vyvražďování uprchlým vězněm a banda hloupých mladistvých by si to snad zde i zasloužila, zbytek filmu je odpad. Záběry na vnitřnosti, stupidní scénář a stupidní chování úplně všech (včetně medvědů a to už je co říct) tenhle film poslaly do pekel. ()

sellsakul odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočná sračka s vytretými tínedžermi, debilným dejom a ako čerešnička na torte je do filmu nasilu vsunutý zabijak, ktorý vyzerá ako zákazník staničnej reštaurácie po 10.kole poldeci.(nechápem, čo ten robil vo filme, za akým účelom). Jedine, čo sa mi na tejto sračke páčilo, boli pekné kozy(cice boli peknučké...), inak ODPAD V HRUBOM ŠTÝLE!!!!! ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Můj medvídek Pú silně protestuje, aby se natáčeli filmy, kde má být (krásné stvoření) Grizzly vrahem. Po mém několikahodinovém utěšováním, se nechal přesvědčit, že film je jen film a můžou udělat vrahy i z motýlků. Proto mu nevadilo poslouchat, na dobrou noc, příběh o Grizzlým parku, z kterého byl nadšený jako jeho maminka, já. Do Bebe se zamiloval na první poslech a fandil jako každý správný méďa svému jmenovci (kterého si musí oblíbit nejen zoofil). A po krásném nočním snění se oba těšíme, až se zase někdy ke Grizzlýmu parku vrátíme, třeba za rok :o) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Tom Skull sa k réžii dostal náhodou. Na jednom filmovom festivale sa stretol s producentkou Belle Avery a ukázal jej svoj film, ktorý natočil ako osemročný. Tá mu následne ponúkla post režiséra. (beso74)

Reklama

Reklama