Reklama

Reklama

Zbav nás všeho zlého

  • USA Deliver Us from Evil
Trailer

Obsahy(1)

Katolický farář Oliver O´Grady znásilnil stovku dětí. Jeho zpověď umožňuje nahlédnout do korupční hierarchie církve, jejíž představitelé mu poskytovali ochranu, ačkoliv o jeho jednání věděli. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

coscarelli 

všechny recenze uživatele

V poho docu -ment, vlastne o tom, ako jeden stary dedek (a je ich o par stoviek viac) asi "trocha zle pochopil" biblicku hlášku: "Milujte a množte sa " A pomylil si pohlavie a vek osôb ( mnohí to robia este do TERAZ). Niektorí by si zasluzili poriadnu po prdeli trstenicou , take veci sa nerobia.no. Je pravdou že snimok niekoho šokuje, niekoho naserie,niekoho rozosmeje, a niekomu sa bude chcieť až plakať,aká je dnes nespravodlivosť v tomto svete. Cirkev= mafia. Dakujem , neprosím. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Myslim ze hlavni padouch si neuvedomuje,jake psychicke nasledky jeho ciny na svych obetech mely.V dokumentu se z toho vzpovida jen asiatka a beloch.Ostatni obeti jen mlati prazdnou slamu vzteku a nepusti si nas blize k telu.Kamarad mi jednou rikal, jak je hrozne,ze kdyz porazite a zmrzacite nekoho autem,dostanete velmi maly trest (dnes tedy uz se pristupuje take k financni kompenzaci),ale za zneuiti deti jsou extremne vysoke tresty.Tento postoj cirkve je patrny i v tomto dokumentu. Rekl jsem,ze toto zanecha horsi nasledky nez porazeni autem.Osobne je pro ne zahadou jak muze byt pro zeny sahani na kundu a kuzi tak psychicky devastujici,z toho jde az strach. ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument pro všechny pitomce, co se o vánocích ženou na půlnoční do "svatostánku" firmy, která by si klidně mohla na pokladničku u vchodu, kam jí důvěřivé tety bez špetky zdravého rozumu nahážou dvacetikoruny, nechat vyrýt velkým písmem.: Přispějte na právníky největšího homo a pedofilního klubu na světě. Tak pokud si ještě nejste úplně jisti, jak to v takové Vatikánské cosa nostře skutečně chodí, přijměte místo a sledujte. Desetitisíce obětí a svědků sexuálního obtěžování a násilí páchaného těmito "božími služebníky“ vám ve finále jistě budou vděčni, když si jako my o štědrý večer místo pomateného blábolení v kostele při svíčkách raději doma luxusně heterosexuálně zašukáte. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

V celku zaujimavy dokument, ktory mi priniesol dokonca aj niekolko informacii, o ktorych som ani netusil...Nad samotnou temou sa rozpisovat nema zmysel, pretoze kazdy mame vlastny nazor na zneuzivanie deti hocikym, nie len cirkevnymi predstavitelmi, ktori by mali byt utociskom a nie dierou, ktorou sa naplnaju mnozstva pribehov, ktore zrejme aj tak nikdy vypovedane nebudu. 3,5/5* ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Oliver O'Grady bol kňazom vyše 30 rokov. Počas tejto dlhej doby hlásania dobra, lásky či porozumenia, znásilnil vyše 100 detí. Arcidiecéza ukončila jeho konanie svojským spôsobom. Presunula ho na inú farnosť, kde od začiatku mohol páchať to, s čím prestal v predchádzajúcom "kraji". Tento dokument je "úprimnou" spoveďou muža v rúchu, ktorý páchal činy nad ktorými sa rozum zastavuje. Vyobrazuje úprimnú spoveď ľudí, rodín, ktoré s ním prišli do styku v "dobrom i zlom", ale aj postoj samotného Vatikánu. Je len na Vás ako sa na danú vec pozriete. Každopádne - Boh s týmto nemá nič spoločné. Alebo, jedine - že by nebol. ()

Galerie (4)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama