Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Tezuka 

všechny recenze uživatele

"Romantická" komedie, v typickém americkém bláznovském stylu, v hlavní roli s legendárním Jasonem Biggsem, který pro mě je navždy Jimmem Levensteinem a Islou Fisher, která je dle mého názoru vedle Alicie Vikander nejkrásnější herečkou, co jsem měl tu čest vidět na plátně ve 21. století. K filmu jsem se dostal přes ukázku, která kolovala na Instagramu, kde hlavní hrdina Anderson (Jason Biggs) osloví neznámou servírku Katie (Islu Fisher), která pracuje v jednom místním fast foodu, a po vyhecování od nejlepšího kámoše Teda, se ji narovinu, bez okolků, zeptá, jestli by si ho vzala. K překvapení všech, i jeho samého, se dočkal pozitivní reakce. To mě natolik zaujalo, že jsem se rozhodl film vyhledat a zhlédnout, s vidinou, že by mohlo jít o zajímavý romcom počin. Bohužel, po zhlédnutí mohu konstatovat, že zbytek děje již tak zajímavý nebyl. Párkrát jsem se u něj zasmál, když se odehrála nějaká vtipná nebo trapná situace, ale romantický aspekt děje zde téměř neexistoval. Když měli možnost si něco hezkého říct nebo ukázat nějaké vstřícné gesto, tak ten dialog totálně zmastili tím, že buď dotyčný začal lhát nebo řvát. Nemělo to žádnou hloubku a přišlo mi to vše tak povrchní a uspěchané, že jsem tam ničemu prostě nevěřil. Nezanechalo to ve mě žádnou odezvu ani žádný emocionální impuls. Aby toho nebylo málo, tak přidejte ještě praštěné rodiče z obou stran a to vše je situováno do 88 min stopáže. Už jsem viděl mnohem mnohem lepší romantické komedie, a to do konce se samotnou Islou Fisher (Určitě, možná). Jednou mi to stačilo. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Víte, on to vlastně nebyl zas až tak špatný film, ale jak mohu dát lepší hodnocení něčemu, co mě 90minut nepředstavitelným způsobem nudilo, z čeho nebyla cítit ani špetka inteligence a kde i vtipy byly tak toporné až budili úškleb ve tváři... Amor ulétl špatným směrem a mě při tom rozhodně nepobavil ani trošinku... ()

Reklama

Hrus odpad!

všechny recenze uživatele

Taková blbost, že to ani Isla Fischer nevytáhla na jednu hvězdičku. Veškerý humor spočívá v příšerné trapnosti (příklad Isla se romanticky dívá na Jasona Biggse, jenže má ve vlasech špagety, takže se nedíváte na nic jinýho než na špagety. Ve chvíli, kdy otec jako svojí radu synovi do života vytáhl povzbuzovač erekce, jsem to chtěl vypnout. Ani jednou to nebylo vtipný, mnohokrát to bylo trapný. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me celkem prijemne prekvapilo, cekal jsem neskutecnou traparnu a nakonec to bylo prijemny. Vtipu tu sice moc neni a tech brutalnich tu je jen minimum, ale jinak film hezky odsejpa a hlavne mi prislo, ze tu je vcelku kvalitni scenar, takze film dokaze parkrat prekvapit. Co se tyce hercu, tak Isla je roztomila, Biggs je v klidu, ale mym favoritem je naprosto masakralni Joe Pantoliano. Ne ze bych se u filmu nak moc nasmal, ale bylo to prijemnejch 90 minut, takze si 3* zaslouzi. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Přesně takové, jak se dalo očekávat. Snadno napadnutelný slabší průměr, u jehož hodnocení záleží spíš na divákově toleranci než filmových kvalitách. Scénář má několik světlejších momentů, pár WTF scének, ale výraznější dramatický oblouk mu chybí stejně jako pořádná porce sýra na mých dnešních špagetách. Nebýt fajnového Biggse a snad všude stejné Isly Fisher, šel bych mnohem níž. 5/10 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno