Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (325)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Hodně vtipný! I když uznávám, že rozhodně ne pro každého. Takhle se představuji Ferrelovský film. Absurdní humor, perverzní hlášky a totálně asociální ústřední postavy, kterým musíte fandit. "Máš parádní sbírku pornáčů". "Jo mam porno ze 70., 80, a 90. let, je to jako, kdyby sis ho honil ve stroji času". Nemůžu si pomoct, ale já se výborně bavil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak strašně předvídatelný film, ale nedá se nic dělat. Jsou tady scény, které se mi líbili a už jen představa J. C. Reillyho a Willa Ferrella jako nevlastních bratrů v jejich věku, kteří bydlí u rodičů, je výborná. Není to nic převratného, ale sem tam jsem se opravdu pobavil. Škoda, že ty scénáře jsou až tak jalové a nezaměří se i na příběh, ne jen na situace. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell opět hraje totálního pošuka a zdatně mu sekunduje John C. Reilly. Sice jsem se dozvěděl, že existuje nějaká necenzurovaná verze, která je mnohem lepší a já viděl tu cenzurovanou, ale ani tak nemůžu říct, že bych snad byl zklamanej. Zase jedna z řady pošahanejch komedií s W. Ferrellem v hlavní roli a na tyhle filmy já můžu koukat skoro pořád a vždyky mě rozesmějou. 75% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Největší hovadina,kterou jsem kdy viděla. Přiznávám,že jsem neviděla celý film ale naprosto mi to stačilo abych tohle mohla tvrdit...Přišlo mi to jako příběh o dvou ztroskotancích, kteří zamrzli ve 13ti letech a zůstali tak u rodičů, protože jsou neschopní, zaostalí, nevzhlední a vymazaní...Brennan má projev i oblečení ve stylu pětiletého děcka a Dale se zase chová jako oplzlý puberťáček, který si každý den maští u porna ale nikdy v životě neviděl nahou ženskou nebo aby si na ni snad sáhl. Naprostý nesmysl a mrzí mě, že to musím říct, protože většinou shledávám práci Willa Ferrella za přínosnou nebo alespoň vtipnou tady jsem celou dobu co jsem se na to donutila dívat koukala s vytřeštěnýma očima a nevěřila jsem tomu,že snad tohle všechno mohl napsat(nebo se do toho zapojit)někdo jako je právě on....Takže jedna hvězda jen za jeho obsazení a za dobrý námět( ale VELICE špatné zrealizování). ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu pobavilo! Nic jsem od filmu nečekal, jenom jsem se chtěl podívat na další z mnoha současných komedií, ale co jsem viděl, to bylo něco úžasně vtipného a velice kouzelného. Dva dospělí chlapi, kteří se chovají spíše jako děti a ve 40 letech stále bydlí u rodičů a nic nedělají, to je absolutně geniální nápad, který je zde rozveden až do toho největšího absurdna a který tvůrci rozvíjejí s velkou pečlivostí. A já se po celou dobu velmi příjemně bavil a docela jsem i těmhle neschopným bratrům jejich naivitu a lidskou blbost věřil, Will Ferrell a John C. Reilly to zahráli naprosto parádně, všechny jejich gesta, pohyby, výrazy ve tváři, to jsem jim prostě věřil. A bylo tu z mé strany i několik velkých výbuchů smíchu (za všechny například scénka v domku na stromě, kdy Dale dá Derekovi pěstí do obličeje, to je nádherná a nezapomenutelná scénka). Tenhle film jsem si úžasně vychutnal až do konce a musím říct, že takhle vydařenou komedii vidím opravdu málokdy, to prostě nemělo chybu. A možná se i mé pocity z tohoto filmu zintenzivnily vzhledem k tomu, že také momentálně hledám práci, stejně jako si ji hledali právě hlavní hrdinové filmu, takže i v jistém ohledu jsem jim opravdu velice rozuměl a soucítil s nimi. Každopádně tenhle film je naprosto geniální, já se pobavil a neshledávám na něm jedinou chybku. Z toho důvodu s radostí uděluji zcela zasloužených a poctivě vydřených pět hvězd. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Film bol dovezený do niektorých kín s názvom "The Insane Team" (šialený tým). (Flipper)

Reklama

Reklama