Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (388)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Na Roba Schneidera mám vlastní názor a jeho filmy nevyhledávám. Ten největší mě vůbec ničím nepřekvapil (snad jen brutalitou některých scén :)) a dostal jsem co, jsem očekával. Musím přiznat, že některé vtipy se povedly, ale bylo také mnoho těch (možná víc než těch povedených), které mi přišly trapné. Dvě a půl hvězdičky, ale spíše je to ke dvěma....... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Roba Schneidera jsem měl rád. Jeho filmy : "Žába k zulíbání a Deuce Bigalow I,II" byly skvělé. Pak to ale šlo z kopce.... např. film "(J)elita ze střídačky". Proto jsem se zaradoval, že je s ním nová komedie. Byl jsem natěšený jako děcko. Bohužel předčasně, a pro mne to bylo velké zklamání........ a kdyby nebyl na konci filmu hromadný taneček, označil bych film jako odpad! KOMEDIE? Cuknul jsem koutkem snad jen jednou! To např. nedávno u komedie "Torrente 3" jsem si smíchy málem ucvrknul do kalhotek. Takže rádoby komedie "BIG STAN" je pro mne zklamáním roku 2008!!! ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

"Vagabundo, vagabundo!!!" Musím říct, že se jedná o docela příjemnou Shneiderovku. A to je právě bod, u kterýho se zastavím. Pokud Roba Schneidera nejste schopný vystát, je vám na blití pokaždý, když ho v televizi vidíte a jeho předešlý filmy vám přišly nadmíru trapný a neslučitelný se sobotní oddychovkou, tak na to určitě nekoukejte, byla by to ztráta času. Jestli vám ovšem nevadí a filmů s ním jste schopný se zasmát, tak to určitě za zkouknutí stojí. Samotnej film se točí kolem úchylnýho obchodníka s nemovitostma, kterýho za podvody pošlou na 3 roky do vězení. Díky zkorumpovanýmu právníkovi dostane půl roku volna, než do výkonu trestu nastoupí. A protože nechce bejt ve vězení znásilňovanej, najme si Mistra Davida Carradina, aby mu v tomhle pomohl. A tuhle pasáž mám ve filmu nejradši, Carradine tu má slizký hlášky, je tu hrozná troska, co kouří snad 7 kartónů denně a pronáší moudra jak samotnej Mistr Miyagi. Po nástupu do vězení je ze Schneidera drsňák, kterýho začnou všichni poslouchat a vznášet k němu mega respekt a i tam se občas nějaká scénka, u který bych se smál nahlas, povedla. Vtipný jsou i herci ve vedlejších rolích. Třeba obrovitej Bob Sapp, kterej je ve skutečnosti snad mistr světa v K1, tady hraje teplýho třasořitku. A takovejch věcí jsem si tam našel víc. Nakonec dávám 4*, i když je to spíš tak na 3,5*. :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, mně to přišlo jako děsná prdel, obzvlášť první polovina, kdy se pořád Rob Schneider bojí, že ho ve vězení znásilněj a snaží se tomu zamezit výcvikem od Carradina nebo tetováním na prdel a i nástup do vězení je super, kdy tam všechny ty dvoumetrový a 120ti kilový namakaný borce děsně řeže a zakazuje ve vězení znásilňovaní, pak je ale celkem zjevnej sešup ve vtipnosti, nicméně i tak sem se výborně bavil a Rob málokdy v komedii zklame ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Výborná milá komedie o looserovi, který ve strachu před znásilněním dokáže zázraky. Dnešním trendem jsou komedie plné krve a násilí (jako Benga v záloze, Zelený sršeň, Kick-Ass), já spíš fandím takovým komediím, kde není prolita ani kapka krve a pár zlámaných prstíčků je bráno skutečně jako legrace. Milá a příjemná komedie, doporučuju! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy Stana (Rob Schneider) poprvé přivedou k řediteli věznice, má ruce spoutané za zády a efektivně se osvobodí vykloubením zápěstí. Při pohledu z boku je ovšem vidět, že ruce má volné a drží pouta. (SIRborio)
  • Film bol natočený za 6 týždňou. (Mihail123)
  • Rob Schneider zkolaboval počas natáčania kvôli otrave jedlom a úpalu. (Mihail123)

Reklama

Reklama