Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

shyster 

všechny recenze uživatele

Na R.Schneidera se rád podívám. V jeho předešlých filmech jsem měl vždy jistotu, že najdu pro něj typický (sprostý, fekální, infantilni) humor. Jenže zde se staví spíše do pozice velkých hvězd komediálního nebe, obzvláště A.Sandlera, kdy se snaží nám vnutit i to nějaké morální poselství. Bohužel mu to nesedí. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Komedie z vězeňského prostředí tu nejsou příliš často a když už se nějaká objeví, většinou se jedná o koukatelné dílo. Jeden příklad za všechny - Trestná lavice. Komedie z vězeňského prostředí, okořeněná o akční sekvence (tentokráte po sportovní stránce). O akční sekvence je obohacen i Ten Největší, tady se však hraje podle úplně jiných pravidel a nutno říci - nefunguje to tak dobře. Ponechejme stranou srovnávání schopností utáhnout celý film u Adama Sandlera a Roba Schneidera. Schneider to především neutáhl režijně. Film nedrží jako celek, nýbrž jako několik po sobě jdoucích scének. Několikrát jsem se opravdu od srdce zasmál, absence něčeho navíc mi však bránila bavit se po celou dobu. Díky alespoň za nádhernou Jennifer Morrison. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na Schneiderovo pomery parada, navic jeho prvni rezijni pocin. Pribeh je samozrejme kokotskej, ale to jsem cekal, nicmene mi prisel i cekem originalni a i kdyz nejsme usetreny klasickejch klise, stejne sem tam dokazou tvurci prijit s necim zajimavym. Ke konci filmu uz sice lehce dochazi dech, ale ze zacatku to je parada. Schneider ma jit do vezeni a proto se chce ucinit neznasilnitelnym. A ma ho vycvicit David Carradine, kterej je fakt brutalni, vypada jak vagus vytazenej z kanalu, neustale huli cigara a hazi jednu hlasku za druhou. Navic se snazi i Schneider a i kdyz choreografie bitek neni kdovijaka, da se mu to docela verit a nevypada jak uplnej chudacek. Pak se dej presune do vezeni, kde neni nouze o vostry vtipky, ale bohuzel i o nejaky ty hluchy mista. Jednoznacne nejlepsi je nastup, kde skope na jednu hromadu nejvetsi znasilnovace a sefy gangu. Celkove proste pohodova zabava za slusny 4*. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmov s Robom Schneiderom (tento si dokonca sám aj režíroval), ktoré považujem za skutočne vtipné, je v ňom málo jemu typických debilných failov a trápností, dokonca sa ho odvážim nazvať sympatickým. Pocitu klišé som sa nezbavil po celý čas, ale ide o vcelku fajn väzenskú kung-fu komédiu, ktorú by som si pokojne pozrel ešte raz. Čo je u schneideroviek úspech. (70%) ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu jsem neviděla, asi jsem o nic nepřišla. Než jsem naskočila, objevil se David Carradine a akce. Rob jako obvyklý sparing partner Adama Sandlera, Dobrej striptér či Žába k zulíbání, poněkud změnil směr. Kde ale sebral tu zvířecí smečku s gorilákem v čele těsně před explozí, netuším, ale knock-out a bosse v jeho podání, jsem mu sežrala i s navijákem. Ještě někdo pochybuje o prapůvodu člověka? Já ne. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Pracovňa riaditeľa bola postavená na streche väznice. (Mihail123)
  • Matka Roba Schneidera sa objavila vo filme. (Mihail123)
  • Rob Schneider zkolaboval počas natáčania kvôli otrave jedlom a úpalu. (Mihail123)

Reklama

Reklama