Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

FauSSt 

všechny recenze uživatele

Ako dvojdielny dokument, by to slo....no ako realityshow je to zalostna zalezitost, vsetky motorky na jedno kopyto....hadky nasilu, tatko hulvat-chrapun, jeden syn lenivy chuj, druhy je zase retardovany curak...mexicania tam na nich drhnu jak kokoti....totok neni uz ani klise😂😂😂a ten Deadline ako vzdy daju...americky sen. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Dementní. Velmi dementní. Nemam nic proti motorkám, naopak, stroje co tu jsou k vidění jsou skvostné, ale zase že bych to žral, to taky ne... Ale hlavně je to, jak již jsem uvedl, naprosto dementní! Neustálé hádky mezi otcem dementem a syny dementy mi příjdou jako z telenovely... Jednu hvězdu dávám za to, že je tam chvílema vidět opravdu zajímavá práce... ()

Reklama

Petroff odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad o stavbě motorek... kolem toho jsou tvrdý chlapi... šéfuje tomu strašlivej knírač... a tak mě napadá, jestli to není ten důvod, proč na to Hondzik Mánička čumí, že možná nějaká kníratá úchylka... Jeden z nejhorších televizních pořadů, co jsem kdy viděl, asi ještě strašnejší než ta reality show u Ozzy Ozbourna. Jinak je to samej debilní buran vedle buranskýho debila... ()

GlaDOS 

všechny recenze uživatele

Klasické šabloty typu nasranej Paul, hádky se synem, usmíření, předvedení motorky, všichni jsou šťastní se sice docela brzy ohrají. Co se ale nikdy neohraje je tvorba motorky úplně od základů. Každá je něčím unikátní, má svoje problémy při výrobě ale výsledek stojí zato. Motorky mě nijak neberou ale Choppery, co dělají v OC Choppers jsou umělecká díla. A náhled do dílny při jejich tvorbě je super odreagovačka a zábava. ()

Daewiik 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo jen o stavění motorek - pak bych se sice taky nejspíš nedívala pravidelně - ale mělo by to úroveň. Nejvíc mě tam vadily asi ty jejich problémy, typu že taťku bolí zub a má strach ze zubaře a vznikl z toho celý první díl, jo a mimochodem tam taky stavěli nějakou motorku...Jako kdyby to měl být jejich životopis a já myslím že to mělo být spíše o motorkách. Koho zajímá nějaký chlápek s vousy jako náš kocour a jeho problémy se synkem. MOTORKY, kdyby tam byly jen ty motorky pak ano. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)
  • Rodina Teutulovcov si zahrala v jednej časti sitkomu Volajú ma Earl (od r. 2005) a Paul Sr. s Paulom Jr. si dokonca strihli malé cameo úlohy vo filme Divé svine (2007). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama