Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

zliteonit 

všechny recenze uživatele

Na tenhle pořad se dá koukat jen kvůli motorkám. Jsou úžasné a naprosto dokonalé. OCC jsou borci, ale bohužel je nikdo nenaučil chovat se k sobě s úctou a respektem. ()

snoodles 

všechny recenze uživatele

Mrož řídící chopper dílnu nemá chybu. Výroba custom choppers stylem "co nejde silou, jde ještě větší silou" je prostě k nezaplacení. ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to i člověka baví, ale po čase si říká "to už jsem viděl stokrát". V každém díle (nepřekvapivě, vzhledem k názvu i tématice) se pracuje na motorce. Zajímavé momentky občas nahrává rodinné a firemní hašteření, ale po čase si docela říkám, že už je to docela trapné. Ani různorodá tématika přípravy motorek pro danou akci to nijak nezachraňuje - sice jsou u různých provedení znatelné změny, ale ve výsledku ne tak velké, aby mě to nějak extra vytrhlo z toho, co už znám z dřívějších dílů. Pocit nějakého nečekaného překvapení či ozvláštnění tu nespatřuji a když už se objeví pokusy, předvede se to tak nic-neříkajícím způsobem, že to za moc nestojí. 2/5. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Neustálé rodinné hádky mi rychle začaly lézt krkem, nicméně co jsou ti chlapi schopní provést s motorkou, to se jen tak nevidí. Chcete-li podobný extrémní tuning sledovat na autech, doporučuji Vyšperkuj mi káru. ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Motorky mě nijak nikdy nebavily a ani tento seriál nahlížející do pozadí kšeftování s nimi můj názor nijak nezmění. Musí se nechat, pár věcí tam bylo opravdu zajímavých, jinak ale u mě nemá šanci na lepší hodnocení ()

biergof 

všechny recenze uživatele

Tohle má prostě koule! séroš pro správný chlapy! těm co hodnotí 2 a méně hvězdičkami doporučiji superstáry a volbu maďarské miss..co vám furt smrdí? ()

Chuppa 

všechny recenze uživatele

Škoda jen, že se tam ty pozdější díly víc hádali, než stavěli motorky. Ale na druhou stranu souboj mezi Paulem Sr. A Paulem Jr. je také zajímavý. Nicméně choppery co vyráběj jsou neuvěřitelný!! ()

Kinpr 

všechny recenze uživatele

Výborný a vtipný skoro dokument o tom, jak se dělají ty pravé a originální americké motorky. A nejlepší je šéf a zároveň hlava motorkářskýho klanu, který nejde pro sprostý slovo daleko. I když postupem času můžete mít pocit, že se díly opakují, pořád to stojí za shlédnutí... ()

dewil21 

všechny recenze uživatele

"Whose motorcycle is this? It's a chopper, baby." Hlavně kvůli nádherným a originálním motorkám je to za 4*, jinak je to samozřejmě americký až na půdu, tzn. i krapet debilní a po čase vám všichni aktéři začnou lézt krkem, což tomu občas neubírá na vtipnosti... ()

MFloyd odpad!

všechny recenze uživatele

Je to americká klasika, která mě vadí. Pořad o motorkách, ve kterých jako vždycky nejde až tak o motorky, ale spíše o "Hele udělal si co jsem ti řek?... Ne... tak jdi do prdele, já jsem myslel že už to budeš mít hotový a ty seš línej jak hovado". Pak ještě přidají zhodnocení "mimo" kameru, kde vlastně to samý zopakují. A pak tu a tam zazní, děláme tuhle motorku. PROSTĚ BOMBA. ()

HChinaski 

všechny recenze uživatele

Prvních pár sérií bylo super, ale když se to začalo víc než motorkám věnovat často podivnejm životům rodiny Teutelovi, tak to šlo dost ke dnu. Motorky ale staví furt do-ko-na-lý. ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem vše až po 8 sérii. Líbilo se mi sledovat jak vznikají motorky od návrhu designu, přes kostru až po poslední lak. Je to opravdu úžasný pohled, při kterém si člověk uvědomí, že věci nejde dělat jen tak najednou ale má to spoustu mezifází. Seriál mě o hodně věcech poučil. ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Tento dokument(?) je o ničem. Nic mě na něm nezaujalo. Pořád to samé (a stupidní) dokola. Neukázal mi nic, co bych v životě ještě neviděl. Balancuje na hraně mezi zaměřením na vztahy a na techniku - oboje tam je, ale ani jedno tam není pořádně. Kdyby to bylo jenom o jednom, tak by to možná šlo... ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

No vlastně tady nebude můj komentář, ale okopírovaný jiný který dle mne stojí za to: "Kreténský manuálové se hádají o pracovní morálce. Přitom mávají americkou zástavou tak urputně, až dostává i nearabáč touhu nasednout do přerostlýho větroně a provětrat nějakej kancl. Z toho všeho vzejde fantastický produkt: uřvaný jezdítko pro šedesátiletý impotenty, marně se snažící dohonit, co v mládí prohonili." Proboha na co se to ta osoba koukala, já viděl pořad o stavbě motorek na míru? ()

Reklama

Reklama