Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jen hrdina jí může porazit!!! Vážně existuje a já jsem první, kdo jí objevil!!!! Tak tyhle žvásty mě vážně rozesmály stejně jako zbytek filmu. Nikdy jsem neviděl větší kravinu, která má být údajně hororem, ale nevypl jsem jí ještě před koncem. Děj je naprosto dementní stejně jako kroužek paniců a pannen. Ucvaklé umělé penisy a pohledná herečka jsou asi tím jediným co si za týden z tohohle filmu budu pamatovat. Určitě se na tohle mrknu znovu, ale ne zas moc brzy. Průměrná podívaná si zaslouží i průměrné hodnocení 5/10 ()

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Kolosální sračka a amatéřina nejhrubšího zrna, která mě dokonale otrávila svou stupiditou. Ten film se absolutně neobtěžuje vysvětlit, kde hlavní postava přišla ke svému "postižení" (či jak s tím vůbec může žít) - pokud tedy tím vysvětlením nemělo být těch několik záběrů na trapně digitální chladící věže v pozadí, z nichž se valí hustý černý (!) dým (to jako že se jí to udělalo na základě ozáření z nedaleké jaderné elektrárny? a jaktože jsou potom ostatní ženy ve městě v pohodě?). Nadto je to film s neobyčejně vysokou koncentrací hnusných lidí, včetně herecké představitelky hlavní role, a tak dementním dějem, že je takřka nekoukatelný. Některé filmy mohou být tak špatné, až jsou dobré, ale tenhle je prostě tak zbytečný, nudný a neuvěřitelně trapný, že to nejlepší, co s ním může člověk udělat, je dokonale ho ignorovat. ()

Reklama

ancientone 

všechny recenze uživatele

Prekladový názov "zubatá vagína" sľubuje presný opak toho, čo dostanete. Teeth je aj po rokoch svieže hororové indiečko s výrazným vizuálnym štýlom, ktorý ho tlačí medzi podarené (a zároveň správne vyjeté) festivalovky rovnako, ako je jasne formulovaný a príčetný svetonázor prechádzajúci do vydareného nadhľadu k sebe samému, aj slasherovému sub-žánru, na ktorý odkazuje. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

No, celkom som sa pobavila, aj keď to malo hrozne pomalé tempo, čo však bol zámer. Tento film sa dá vnímať aj ako komédia, i keď srandovných scén veľa nie je. Na jednej som sa zasmiala, len si neviem spomenúť, ktorá to bola :-) Rozhodne úlet, kde skvele kontrastujú ultra kresťanské názory hlavnej hrdinky s jej osudovým "postihnutím". Nevinnejšie vyzerajúcu tváričku do hlavnej role hádam ani nemohli vybrať. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Takový nízký hodnocení si to nezaslouží ani náhodou. Zajímavý nápad a velmi (ne)slušné provedení. Dobré gore momenty, dobré humorné momenty a fajnový konec. Líbilo se mi to a dokázalo mě to slušně zabavit a pobavit. Samozřejmě že některé momenty působí divně, ale dají se odpustit. A ten brácha, to bylo pořádný hovado. :-D 65% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Na oficiálnej stránke filmu, pod obrázkom mierne rozvíjajúcej sa ruže s kontúrami nápadne pripomínajúcimi vagínu, sa nachádza zábavný slogan: "Každá ruža má tŕne. Vstup len na vlastné riziko." (Abiosis)
  • Počas natáčania úvodnej scény mnoho susedov protestovalo, pretože si mysleli, že sa natáča pornografický film. (Abiosis)
  • Film je natočen nezávisle podle pověsti a dávného mýtu. Tzv „Vagina dentata“, neboli Zubatá / ozubená vagína, je příběh z několika kultur, podle něhož existují ženy, které mají uvnitř vagíny zuby, kterými mohou případnému milenci ukousnout penis. Tyto příběhy byly mnohdy varováním před nebezpečím pohlavního styku s cizí ženou a jejich smysl mohl být i v odrazení od znásilnění. (Nathaniell)

Reklama

Reklama