Reklama

Reklama

Ultimate Avengers: Konečná pomsta

  • USA Ultimate Avengers (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Rok 1945, druhá světová válka vrcholí. Nacisté se spojili s mimozemšťany a odpálili jadernou střelu na Washington. Kapitán Amerika se obětuje, aby zachránil svou vlast, ale končí uvězněn v hlubinách oceánu. Současnost. Generál Fury a vládní organizace S.H.I.E.L.D objevují dávno ztraceného hrdinu právě včas, aby mohli sestavit tým schopný ubránit Zemi před návratem mimozemšťanů. Kapitán Amerika, Iron Man, Hulk, Thor, Černá vdova, Wasp a Giant-Man se stávají superhrdinskou skupinou Ultimate Avengers. Inspirací animáku je úspěšný komiks The Ultimates od scénáristy Marka Millara (Wanted) a kreslíře Bryana Hitche. Odkazuje k němu novinová fotografie v posledním záběru filmu. Tato dvoustránková kresba se objevila v jedenáctém sešitu série. (snook)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Relativně krátké, což je příjemné, a současně zajímavé. Komiksové postavy působí dobře, stejně jako samotné prostředí komiksového světa, kterou animátoři vytvořili. Vše je na svém místě, včetně akce, které je dost, příběhu, který potěší a i hudby. Co tedy chybí a proč opět jen 3*? Animovaný film má prakticky neomezené hranice, ale potřebuje krátkou délku a velmi hutný děj (neplést s tempem). To se zatím nepodařilo naplnit bezezbytku a ještě trochu emoce a konečná podoba animáků bude skvělá. Další krok k lepším komiksovým zítřkům, ale bude to chtít ještě dost práce a pořádného filtru na superhrdiny (někteří, na to prostě nemají ...). ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Dostalo sa mi milé prekvapenie od tejto kreslenej komixovky. Je to kratučké a skvelo som sa bavil po celý čas. Množstvo komixových postáv bojujúcich bok po boku sa mi veľmi páčilo a najviac rozzúrený Hulk. Samozrejme po obsahovej stránke to nie je žiaden skvost, ale rozhodne to v takomto žánre postačí. Akčné scény sú super. 72% ()

Reklama

Herráček 

všechny recenze uživatele

Avengers od Marvelu mám z nějakého mně neznámého důvodu o kus radši, než League of Justice od DC Universe... A přesto jednička je docela slabá, neboť se v podstatě nic neděje... Dáva se dohromady tým, nedaří se a celkově je to taková dost nuda... Na druhou stranu to má nějaké nápady... A byl bych docela zvědavý na Wasp a Giant mana v hrané verzi, ale na ty se nejspíše nedostane... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jestli ti, co natáčeli tenhle animovaný film, vlastně vůbec četli Millarovu předlohu. Ta předloha je akční, drsná, jsou zde skvělé postavy a skvělé superhrdinské momenty. Jenže tahle adaptace "Ultimates" je prostě jen roztomilá, bezzubá a bezbranná. Rozhodně je lepší pro ty, co komiks neznají. I tak to ale není nic, co by bylo zásadně jiné než standardní animovaný mainstream. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

První část animované Marvelácké týmovky nedopadla špatně, ale taky nedopadla tak epicky a tak silně jak jsem očekával. Zdejší hodnocení v podstatě odpovídá výsledku. Je to dáno hlavně pomalým rozjezdem, kdy se lehce seznamujeme s našimi heroes a tvoří se samotný tým Avengers, přitom to ale mohlo být podáno záživněji. Konečná patnáctiminutovka v režii Hulka vs. zbytek týmu je opravdu chuťovka, ale za celý film je to jediná pořádná akce, na což nejsem u animovaných adaptací zvyklý. Navíc se na konci v podstatě vůbec neřeší hlavní problém. PS: zbytek se řeší v druhém díle :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné komiksové knihy Grega Johnsona. (Terva)

Reklama

Reklama