Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Keď po titulkách aj tá nežnejšia a romantickejšia polovička nášho zväzku na moju otázku, o čo vlastne išlo, len zaklipkala očkami a strihla na mňa nevinno-prikrepkastý úsmev, bolo mi úplne jasné, že takéto žánre vôbec nemusíme a ani nebudeme, niežeby išlo o total nepozerateľnú blbosť, námet vcelku ušiel, ale to prevedenie bolo fakt zlé, ak to mala byť romantika krížená s mystery, tak to mali viac zahustiť, lebo takýto žáner nemôže ísť na štvrtinový plyn, v takom prípade sa dajú tolerovať niektoré nelogickosti, ktoré tu vyzneli ako úplné blbosti, takže 40%. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy jako je Camille jsou na hranici - někdo je miluje, někomu připadají divné a směšné. Já sám nevím na jakou stranu se přiklonit. Některé momenty jsou v pohodě, něco bych vystřihl. Proto dávám průměr. ()

cici24 

všechny recenze uživatele

V zaplave drahych, bez vyboceni natocenych a konzumnich filmu pokus o neco jineho. Nerikam, ze to bylo dokonale nebo nejak promyslene, ale za to prijemna a pohodova romantika. Naprosto uzasne hrajici Sienna, kterou by kazdy chlap bral pro jeji viro v nej... ()

paniColombova 

všechny recenze uživatele

Pocity z filmu rozpačité. Na tenhle film jsem se dle upoutávky strašně těšila a slibovala jsem si od něho nevšední zážitek s okouzlujícím Jamesem Francem. Jenže nevim zda ten film byl úžasný nebo hloupý. Camilla zemřela a pak žila? Rozumnější by bylo kdyby umírala na nějakou vážnou nemoc. A ze strany Jamese Franca jsem doufala v přesvědčivější lásku ke Camille, větší melodrama. Konec filmu byl také rozpačitý, opět nevim zda byl úchvatný či kýčovitý, vlastně obojí. Že nechali zemřít i Sillese(Tygra), to mě naštvalo. Nejdřív jsem to chápala, že když Camilla přijela na modrém koni, byla už po smrti, protože tak to ve skutečnosti vypadalo, protože ten kůň měl být už také po smrti. Takže to vše vypadalo, že Camilla a kůň si jedou ze záhrobí pro umírajícího Sillesse, tak jak to bývá ve spoustě filmech. Pak ale když na ně začali policisté křičet mě došlo, že je Camilla ještě živá a že je to skutečnost, takže tohle mě na tom filmu docela překvapilo, v dobrém. Ale jinak byl film pěkný. ()

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Príbeh: 75% Spracovanie: 65% Zážitok z filmu: 40% (Neni to až tak pútavé, miestami som sa nudil resp. až tak ma to nedostalo) Originalita: 90% Celkovo: //67,5%// /3*/ ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Navzdory žánru mě tento film dostal. Takový poetický nesmysl, ale velmi milý. Zdaleka ne tak povrchní, jak by se mohlo snad zdát. Originální pohádka pro dospělé, s dost hororovým nádechem. Pozor spoiler: Za hlavní myšlenku považuju nevyřčený vzkaz divákovi, aby si začal vážit svých blízkých ještě dřív, než je ztratí. Aby ocenil jejich lásku, ať už k nim má právě jakýkoli vztah, protože až zemřou, bude mu jejich přízeň rozhodně chybět. A přestože to bylo dojemné celé, rozbrečela mě až ta duha v závěru filmu. ()

Plavan 

všechny recenze uživatele

Opravdu vydařená podívaná, na konci jsem pomalu brečel dojetím. Skvělý James Franco a nádherná, i s holou hlavou, S. Miller. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Co to jako mělo být? Necrofilní melodrama? Dvě hvězdičky za originalitu a za to, že mě film i přes svoji blbost udržel v pozornosti až do konce. Nelogické chování všech postav ve filmu naznačuje, že scénárista, režisér i herci museli být minimálně mimozemšťani, v lepším případě feťáci nebo jen idioti. ()

Machaut odpad!

všechny recenze uživatele

Žánrový mišmaš s tím, že ani nevím, co to vlastně bylo. Je možné, že jsem na ten film nebyl nějak naladěn, ale zvládnul jsem to pouze do půlky, a pak si pustil závěr - škoda času. ()

terezkys 

všechny recenze uživatele

Váhala jsem mezi třemi nebo čtyřmi hvězdami a stále si nejsem tak úplně jistá. Je to zajímavé, milé, ujeté a já prostě nemám to srdce dát tomu ,,jenom" tři. ()

Luxurka 

všechny recenze uživatele

Aha...takze lidi co tak smrdi v MHD jsou mrtvi? To by vysvetlovalo, proc se sami neciti a nic s tim nedelaji... James Franco me bavi, Sienna Miller hraje "opravdove" a nevidim v jejich vyrazech zadnou fales. Hezky :-) ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Nebyl to vyloženě odpad, bylo to napínavé až do konce. Opravdu jsem čekala, že se se na konci hlavní hrdinové probudí na poli vedle motorky a zjistí, že všechno to byl jen sen.. U spousty filmu si člověk uvědomí, že některé věci nedávají smysl. Tady nedávalo smysl vůbec nic a tvůrci filmu, jednoznačně na halucinogenech, ještě přidávali jednu pecku za druhou. ()

TheFilmThief 

všechny recenze uživatele

Chudáček Silas, musel si vzít nesnesitelnou blbku (ještě ke všemu je blondýna) a odjet spolu na Niagary. Později čáry máry fuk a blondýnka odmítá chcípnout. Místo toho, aby ji zakopal pod zem, pokračuje se svou zombie - manželkou dál. A nakonec zjistí, že ji má i docela rád a nehodlá ztrácet čas žití bez ní. ()

Reklama

Reklama