Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

hazaba 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se hodně nepovedlo. Užvaněný film s protivnou hlavní postavou, kterou jsem chtěla každou chvíli zaškrtit, naprosto zbytečné postavy (kamarádka, "ex"přítel, fotograf). Sympatičtí byli akorát Peter a Paolo. Zajímavé byly rovněž titulky na začátku a na konci, které jakoby uvozovaly film do filmu. A potěšily mě záběry na londýnské uličky. Za tyto tři věci dávám dvě hvězdy, a možná taky za mou slabost pro britské filmy... ()

jujec 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, který si umí dělat legraci sám ze sebe (myšleno z romantických filmů). Zejména scéna s O. Bloomem a G. Paltrow je krásnou ukázkou, jaký je rozdíl mezi životem a filmem. Ale stejmě ně nejvíc dostalo, když hlavní hrdinka v taxíku řekne: "Kdyby to bylo ve filmu, tak v této situaci hrají housle," a náhle zvuk houslí, který do té doby scénu podkresloval, zmizí... Tyto drobné vtípky jsou velmi příjemný bonus. ()

Reklama

Aknah 

všechny recenze uživatele

So good! :) Člověk by si řekl, že jeden z mnoha mnoha dalších romantických komedií, které končí předvídatelně a neurazí ani nenadchnou. Ovšem tohle je jinej level, velmi vtipné, svižné, trapné scénky, chování Britanny Murphy... no prostě je tady totálně boží! :) Film jako celek je moc milý a roztomilý kousek, kterých by mělo určitě být víc! Britanny je asi nějaká neteř Audrey Hepburn ne? :D Co mě mrzí na tomhle film ale nejvíc, je že svět ztratil takovej talent jako je ona. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Snaha o zesměšňování žánrových klišé se musí tvůrcům přičíst k dobru, ovšem překročit jejich stín se jim stejně nepodařilo. Prostředí londýnských high-class gayů a jejich milostných potíží si příště taky nechám klidně ujít a Brittany Murphy ve spodním prádle to všechno zachránit nemůže. Místy solidní, místy nezáživně otravné a celkově podprůměrné. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Ano, jak příhodný název! Takovou pohromu jsem dlouho neviděla. Láska -gayové a hetero, to vše zamícháno mezi londýnskou cool smetánku, která snědla všechnu moudrost od začátku do konce a vypadávají z ní užvaněné rádoby intelektuální kecy, mírně nadnesené praštěností hlavní hrdinky Brittany Murphy, která je asistentkou editorky Vogue. Další pohroma, pokud pominu děj, byly rádoby módní kreace prakticky všech žen, třeba -společenské šaty a kecky...jak říkám...pohroma opět přišla z Anglie:-) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama