Reklama

Reklama

Dobrodružství legendárního hrdiny, jehož skutečné jméno je Diego de La Vega, muže vzdělaného, bohatého a vznešeného. Ale jen málo je těch, kteří ví, že Diego je také onou tajemnou postavou v černém, která brání ty méně šťastné... hrdina, kterého všichni znaji jako ZORRA. Děj začíná, když se Diego de la Vega, syn vojáka Alejandra de la Vegy, seznámí s okouzlující Esmeraldou, mladší dcerou nebezpečného Fernanda Sáncheze de Moncady. Ona je mladá a silná žena, která se nechová v souladu s pravidly své vrstvy. Esmeralda ukradne srdce Diegovi, ale jeho lásku neopětuje, protože je bláznivě zamilována do tajemného muže, kterého poznala za zvláštních okolností, a který oblečen celý v černém si nechává říkat "El Zorro". Netuší, že Diego a Zorro jsou ta samá osoba. Uběhne mnoho času, než se Esmeralda dozví, že všechny ty noci strávené v náručí svého tajemného milence, tráví vlastně v náručí samotného Diega de la Vegy. Diego bude muset z lásky k Esmeraldě překonat řadu překážek, aniž by prozradil své tajemství. Mezi jinými i Renza, mužného a hrdého cikána, který se stane Zorrovým věčným rivalem. (..Lucas..)

(více)

Recenze (57)

Naslund 

všechny recenze uživatele

To jsem si tak ráno pustil televizi a hele, Zorro. Tak jsem si řekl, že když se mi jako malému líbil, pár minut se podívám. Že jde o telenovelu mi došlo asi až po dvaceti minutách, což je pro telenovelu celkem úspěch... obvykle stačí zaslechnout jména jako Juan, Sanchéz, Robredo a člověk je v obraze. Tady je tato část rafinovaně skrytá v akčním obalu bez akce. Celou dobu to totiž vypadá, jako kdyby se něco mělo dít. Jenže po týdnu to pustím zase a posun ani o píď... příští zase a příští zase ne. Kdyby jednou nahustili Kolumbijci 122 dílů do 15ti, udělali by si u nás pro jednou dobrou reklamu. Takhle jen natahují krátky příběh tak dlouho, dokud nepraskne. Přitom prostředí je prima a herci nejsou vůbec špatní. Snad by i předčili většinu těch našich. ()

Rediik odpad!

všechny recenze uživatele

Do teď nedovedu pochopit, jak má kamarádka dokázala zhlédnout celou telenovelu, aniž by neutrpěla psychickou újmu. :D Já jsem viděla dohromady asi 5 dílů (a to necelé) a asi bych po dalších nějakou újmu utrpěla. Ale není to první a ani poslední telenovela tohoto typu, takže se můžeme těšit na další a další(no, třeba někdy překvapí:)). ()

Reklama

Karja 

všechny recenze uživatele

Mexičanům a kolumbijcům jdou telenovely od ruky, to se jim musí nechat, na to jsou odborníci. Ne všechny jsou sice zářné kvality, dobrých námětů a příjemných herců, ale opravdu se mezi nimi najdou dobré, takže proč je házet mezi odpad. Vždyť se v podstatě jedná o úplně normální seriály, byť možná poněkud zdlouhavější, za to ale se skvostným happyendem:-), teda někdy. A tahle story o Zorrovi mezi špatné nepatří. Neviděla jsem sice každý díl, že bych u toho vysedávala a lačně ráno (teda dopoledne) vyhlížela pokračování, to zase ne. Nechci orodovat za telenovely, ale taky proti nim nic nemám. Tato mi prostě přišla tak nějak na čistý průměr, tedy 50 %. I když mě nechytla od začátku, změnilo se to tak v půlce, když celý seriál začínal nabývat s postupem času na zajímavosti. A ejhle, konec byl bombastický, i když očekávatelný, co se týče Zorra a Esmeraldy. Ale tedy vzájemné zamordování dalších hlavních představitelů… Noooo. Tři hvězdičky a docela fajn podívaná, alespoň jednou. A má to krásnou znělku. ()

Shakaar odpad!

všechny recenze uživatele

telenovela, která si zákeřně dala za jméno Zorro...ovšem popravdě se Zorrem to má velice málo společného...kromě klasických stupidních dialogů o hovně, mají navíc nesympatické obsazení ( kdyby aspoň hlavní protagoniska byla hezká )...a ještě něco Zorro, který má předkus jako králik a kterého by i s z čelenkou poznal každý...no škoda mluvit, pokud opravdu tenhle serial na něco útočí tak o cenu nejhoršího a nejstupidnějšího seriálu aktuální doby. ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo nejhorší probuzení po flámu, jaké jsem kdy zažil. Rozlepil jsem oči, hmátl po ovladači a zapálil si cigáro. Pak jsem málem uhořel, protože mi to cigáro málem vypadlo z huby. To co se dělo na obrazovce by se dalo přirovnat k proudu zvratků a sraček tekoucích s obrazovky. Je to příšerné. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Práva na vysílání byla prodána do 43 zemí světa. (fiLLthe3DD)
  • Seriál měl původně začít příjezdem Diega de la Vegy/Zorra (Christian Meier) ze Španělska do Los Angeles, nakonec to však tvůrci změnili (s tím, že Zorro je již v Los Angeles „zavedený" hrdina) a do L.A. přijíždí hlavní hrdinka Esmeralda (Marlene Favela) se svou rodinou. (fiLLthe3DD)
  • Natáčení započalo 8. listopadu 2006 v Bogotě. Dále se filmovalo například ve Villa de Leyva, jenž svým vzhledem připomíná koloniální vesnici. Celé natáčení probíhalo v Kolumbii. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama