Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

REPO je speciální dáreček od režiséra „SAW SÉRIE“ Darrena Lynna Bousmana. Film, který je tak „jiný“, že ho ani k ničemu nemůžete přirovnat. Pokud milujete muzikály, můžeme zaručit, že REPO lehce zapadne mezi vaše nejoblíbenější filmy. Pro všechny ostatní je to rozhodně ojedinělý snímek, který vám přinese novou zkušenost. A to se poslední dobou v kinematografii moc často nestává.

V nedaleké budoucnosti ničí smrtící epidemie lidské orgány. Vědci začínají masivní orgánovou sklizeň. Biotechnický magnát přijde s nápadem splátek, když však někdo nezaplatí jen jednu jedinou, přijde REPOMAN a svůj orgán si vezme zpět. Ve filmu můžete vidět a slyšet nejprodávanější sopranistku všech dob Sarah Brightman nebo Ogre – zpěváka legendární industriální kapely Skinny Puppy a také Joan Jett. Kromě nich obsahuje soundtrack Repo např. tyto umělce: Stephen Perkins (Jane´s Addiction, Porno for Pyros), Clown (Slipknot), Ray Luzier (Korn, Army of Anyone), Brian Young (David Lee Roth Band), Richard Fortus (Guns n´Roses), Sonny Moore (From First to Last), David J (Bauhaus, Love and Rockets), Daniel Ash (Love and Rockets), Blasko (Ozzy Osborne band), Tommy Clefetus (Rob Zombie band), Melora Creager (Rasputina), Rami Jaffee (Wallflowers), Danny Saber (Busta Rhymes, Seal), Eric Powell (16Volt).

Nahrávací tým REPO se skládá: Yoshiki (legendární rocková kapela X-JAPAN), Josepha Bishara (Rasputina, Danzig) a Chris Spilfogel (Dreamgirls, Hairspray) (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

klerik 

všechny recenze uživatele

Šialenstvo, ktoré však prekvapivo drží pohromade. Bousman ma po slabých častiach SAW prekvapil svojim cieľavedomím prístupom a humorom. Fakt, že ide o muzikál občas zaškrípe, hlavne v komornejších scénach, no rozhodne sa film radí do vydarenej rodinky GRINDHOUSE, kam podľa mňa patria aj ZOMBIE STRIPPERS či VYVRŽENCI PEKLA. Len pre milovníkov žánru... ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct,ale já se dost nudil.Některé scény jsou skvělé,postava vykradače hrobů je božská a Alexa Vega nám roste do krásy,ale tvůrci měli buď ještě daleko víc přitlačit na pilu v šílenosti,nebo naopak hodně ubrat.Tenhle mišmaš,ve kterém se občas objeví nějaká ta brutalitka,ale většinu času je fádní,podle mě vzbudí rozpaky snad u všech.Ale uznávám,natočit něco takového asi fakt chtělo hodně odvahy. 40 % ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pokračující onemocnění 21 století ! Další Nepovedený pokus k vytvoření Kultovního Filmu ! Tak tohle mi vůbec nesedlo! Cítil jsem se, jako bych koukal na bezcenný kus špatně odvedené práce! Písničky či spíše amatérské huhňání napsané někým, kdo ani nemá uši, jejich provedení bylo dokonce ještě tragičtější! Áaach Bousmane tys mi to nandal !! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spojení muzikálu a režiséra Bousmana mě zprvu moc nelákalo. Nejsem totiž velkým fandou ani jednoho. Série SAW nepatří mezi moje nejoblíbenější a muzikály už vůbec ne. Přesto všechno jsem na tento film slyšel celkem slušné ohlasy a tak jsem si ho nakonec přece jenom sehnal. No a ani toho moc nelituji. Je mi však jasné, že podobné filmy nejsou rozhodně pro každého. No ono tedy podobných kousků ani moc neexistuje, protože Repo! The Genetic Opera je svým způsobem opravdový unikát, určený jen pro opravdové „blázny“ dáli se to tak říct. Bláznivější věc jsem v podobném odvětví ještě neviděl. Bousman zde skloubil hned několik žánrů dohromady a i když to ne vždy klapalo, nakonec to i přes menší obtíže dotáhl do zdárného konce. Velkou zásluhu na tom má i pozoruhodný výběr herců a zpěváků. Hudba skvělá, triky rovněž (místy), Paris konečně alespoň trošku překvapila a Sarah Brightman skvělá jako vždy. Jen ty texty písní mi občas lezli na nervy. 7/10 ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Anthoney Head skvělý, Alexa Vega chvíli roztomilá, chvíli zas skoro nesnesitelná, Paris Hilton, kdo by to byl řekl, hraje svojí roli slušně a dokonce ani nemám nutkání ji při sledování zabít! A takový je vlastně i celý film - celkem fajn, hrozně rád bych mu dal víc hvězdiček, ale ono se nekonalo nic převratného, pod slupkou zajímavého výtvarna a cyberpunkové stylizace je totiž naprosto fádní, několikrát viděný příběh. Navíc dost zamrzí, že složka hudební není nijak zvlášť dobře promakaná, fajn kousky se přesto najdou. Nicméně tvůrcům zaslouží smeknout (klobouky, paruky, nebo obličeje, to je putna) za fakt, že takový film stvořili s tak malým rozpočtem. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Darren Lynn Bousman původně nechtěl do role Amber obsadit Paris Hilton. Bál se odporu médií a obviňování z protekce. Když pak ale Paris přišla na konkurz oblečená přesně pro svojí roli, a pěvecky zaválela, přesvědčila ho, že je pro roli více než vhodná. (Tom Riddle)
  • Předlohou pro film byla divadelní hra z roku 2001, kterou taktéž režíroval Darren Lynn Bousman. (Tom Riddle)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Reklama

Reklama