Reklama

Reklama

VOD (1)

Jeho život byla nuda a šeď... dokud se neobjevila ona! Bill (Aaron Eckhart) je nešťastný; ženatý s dcerou majitele banky, ve které jako bezvýznamný úředník také pracuje, sní o vlastní cukrárně a finanční nezávislosti. Jeho žena Jess (Elizabeth Banks) je přespříliš připoutána ke svému otci a navíc si začne s místním televizním reportérem. Bill, který neustále pojídá nějaké sladkosti, zjišťuje jak moc mu mezitím narostlo břicho. To poslední, co by chtěl, je stát se mentorem jednomu prostořekému klukovi. S ním a s pomocí jeho kamarádky Lucy (Jessica Alba) se pustí do boje o svoji ženu a svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

predators 

všechny recenze uživatele

Takže si to shrneme...ženská podvede manžela a ještě mu dá pořádnou čočku, piškot balí o 10 let starší prodavačku tím, že jí kupuje spodní prádlo, dále pozorujeme detailní záběry na holícího se A. Eckharta a to vše dohromady má být drama nebo ještě lepší, komedie. Ha! Větší blbost jsem už dlouho neviděl... 10% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Typická rodinná komedie o muži, trpící krizí středního věku, kdy jej trápí nadváha, zaměstnání v tchánově bance, stres a záletná manželka. Podobně jako v Americké kráse se pak snaží o životní zvrat a začíná se sebou něco dělat s pomocí dvou mladistvých, kteří ho vracejí do života, plném zábavy. Celkem průměr, ale celkově to vyznělo opravdu legračně a navíc se mi líbil konec, kde typicky americké sračky vcelku smetl svým nečekaným vyvrcholením. Taky Eckhart je sympatický herec, kterému prostě ty trampoty nepřejete. 65% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli film pojednával o krizi středního věku, nebo šlo jen o to, že stokrát nic umoří i osla. Každopádně je mi to úplně jedno, Bill mě totiž bavil. Nešlo přitom o žádnou akční záležitost, nešlo ani o snímek, v němž by měl děj strhující tempo, a přesto jsem si ten poklidný kousek užíval. Aaron Eckhart podal příjemně civilní výkon, ostatní za ním příliš nezaostávali a ve chvílích, kdy jsem se začínal cítit ohrožen nějakým tím klišoidem, zachránili mě sami tvůrci tím, že nic zbytečně nerozmazávali a nechali příběh plynout. Při opakovaném shlédnutí filmu často snižuji původní hodnocení, tady to ale nepovažuji za nutné. Nenarazil jsem na nic, co by mě výrazně iritovalo a občas jsem se přistihl při tom, že se připitoměle usmívám, takže teď nebudu hrát machra a nekompromisního filmového kritika a v klidu přiznám, že se mi film líbil. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jednoho dne se probudíš a zjistíš, že nemáš život, jaký jsi chtěl." My se známe, Bille? Asi ne, protože uvedené moudro čas od času napadne každého chlapa. Většina z nich však nezmlátí milence své ženy, nezačne po ránu plavat, neoholí si ochlupení, nevezme útokem obchody, nezačne hulit a taky nehodí tchánovi do ksichtu skvěle placenou práci. Bill to vzal z gruntu a já mu rozumím. Dokonce jsem se přitom chvílemi i pobavil, navíc Lucy i Jess bych bral jako protivnice do postelového šťourání a to je přece jen o něco víc, než jsem od toho čekal. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie nás seznamuje s Billem, který se, ač má krásnou (zahýbající) ženu a výnosnou (nedůležitou a nenaplňující) práci (v tchánově bance), trápí krizí středního věku / identity - jak překvapivé. Jenže aspoň zpočátku, než se sebou začne něco dělat, jako pasivní tloustnoucí nula moc plusových bodů neposbírá; a párkrát se zhulit (a vyvádět) bych jako lék na změnu osobnosti ani zvýšení sebevědomí nepředepisoval. [Před lety jsem hodnotil za 4*, ovšem od té doby jsem podobných motivačních "feel-good indie" viděl tucty - jako vejce vejci.] ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy jsou Jess (Elizabeth Banks) s Billem (Aaron Eckhart) v nemocnici, má Jess v některých scénách vlasy za uchem, v některých zase naopak rovně. (Terva)
  • Natáčení převážně probíhalo v St. Louis v americkém státě Missouri, některé dokončovací scény pak v Los Angeles. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru 8. září 2007 na filmovém festivalu v Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama