Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Sice je tahle romantika podobná několika dalším filmům, a že těch filmů není málo, ale fakt ujde. Teda je na hranici průměru. Proč? Protože vcelku vtipný situace střídají tradiční klišé. Ale těch několik zábavných scén stálo za to. Pokud film budu hodnotit pouze v rámci romantických filmů, tak těsně nad průměr. Hodnocení: 55% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Josh Stolberg .. Jistě, je spousta důvodů proč dát jen dvě hvězdičky, jenže (a to si přiznám) jsem se slušně bavil! Vcelku originální námět, rozkošná pipinka Jessica Alba (ale hezkých a někdy i hezčích holek je tu skutečně spousta!) a pro mne doposud neznámý Dane Cook je na pár výstředních drobků také v pohodě. Vlastně hodně v pohodě! Místy šílené, nechutné (i hloupé), ale také příjemně vtipné, nasáklé sexem a v závěru přímočaře romantické. Módní 'Judd Apatow' je zde zatraceně cítit (ale neutápí to jeho typicky přepálená stopáž)... 65%. ()

Reklama

lola3121 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie plná (polo)nahých ženštin, toužících dostat se do postele s poměrně nevzhledným hlavním hrdinou. Ovšem účel světí prostředky, takže většinou pod vidinou úžasného manžela, který přijde POTOM, tento akt rády podstupují. Pak jsou tam ještě tučňáci, hrdinův přítel prznící grapefruity, a trochu přičmoudlá Jessica Alba, do níž se hlavní hrdina zamiluje, zatímco ona o něj nemá zájem. A zkuste hádat, jak to dopadne. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.6/10] | me: Koniec je známy od samého začiatku,... Dej predpovedateľný. On ju chce, ona nie, ale zrazu ona chce on nemôže, a ideme ďalej : on chce a ona už nie ... typické. Kómedie tohto typu musia mať niečo čím sa odlíšia od radovo rovnakých stoviek ... V tomto prípade rozveseluje miestami vyhúlený brat, ... dobre sa pozerá na Jessicu a Dane Cook ma tiež svoje zábavné pasáže. Avšak príbeh zaostáva,... celé je to naštastie popretkávané miestami kedy som sa pár krát dobre zasmial a tak ta hodinka a pol zbehne ako voda. Film neublíži, ani nenadchne,... je márne sa zamýšľať nad situáciami,... stači pozrieť a povzniesť sa. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ano hned beru tvůj údajný dar, hned nastavím taxu a můžeme se bavit, no ale teď vážně je to super ale pak vidíte jak je to jen z jednoho důvodu a tak musí přijít na scénu krásna Jessica a vy se musíte poprat se svojím novým já, a jediný kdo vám pomůže k lásce a že to není dar je nej posedly plastický kámoš a obři sexi vorvanice protože ona je ta pravá poser mě. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)
  • Filmový plagát je odkaz na prednú stranu časopisu Rolling Stone, na ktorej boli Yoko Ono a John Lennon a John bol na nej kompletne nahý. (ladko)
  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)

Reklama

Reklama