Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle je příjemná komedie jdoucí proti proudu sladkých, romantických komedií, ale současně je nezavrhuje. Dane Cook, který hraje proutníka, jemuž se vážné vztahy vyhýbají anebo je to možná způsobeno tím, jak k ženám nepřistupuje, tak jak by se slušilo a patřilo. Je nad ním dávná kletba z dětství, kterou se v dospělosti nedaří zlomit. A potíž je v tom, že on ani o ní neví. Láska k nové ženě na obzoru, kterou hraje sympaticky praštěná Jessica Alba, by mohla vše kolem něho změnit. Jestli je láska mocnější než kletby je ve filmu řešeno poměrně s nadhledem. Film si na nedostatek gagů a vtipných situací nemůže stěžovat. Jsou rovnoměrně rozloženy do celkové stopáže, nepostrádají originalitu a děj poměrně rychle odsýpá. Ústřední dvojka je sympatická, aby se divák zajímal o její osudy a i když film spěje k očekávanému, je jeho sledování příjemným odreagováním. Na diváka si film neklade žádné velké nároky, ale tvůrci a herci odvedli maximum, aby byl výsledek vtipnou komedií, která romantiku bere s rezervou. Dost možná se film staví do protipolu komedií s romantickou zápletkou. Náznaků je ve filmu až dost, ale rozebírat je, by zabralo dost místa na psaní. Je lepší se na film raději podívat. 100% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Klikař Charlie! O této komedii jsem skoro vůbec nevěděl a dostal jsem se k ní zcela náhodou. Asi tak půl roku mi ležela na stole Unrated version (docela ostrá) a já nevěděl, jestli to nebude pouhá ztráta času. Až jsem se jednou nudil a na tuto komedii přišla řada. Teda, jak já jsem byl překvapen. Že to bude, až tak dobrá romantická komedie jsem vážně nepočítal. Celkem super příběh o prokletí jednoho malého chlapce, který v dospělosti rozdává štěstí a s každou ženou se kterou něco měl, tak tu potkalo štěstí v podobě svatby. Jenže pak se zamiluje do jedné nešikovné krásny a kletba musí být prolomena. Parádička. A samozřejmně je to i zábavné a to v tom smyslu, že občas jde o sprostý humor ale občas také o inteligentní humor. Některým scénam jsem se smál i nahlas. Dokonce i nějaké hlášky byli skvělé. Hodně mně překvapil Dane Cook. Pro mně zcela neznámý herec zabodoval na plné čáře. Některé jeho kreace mi připomínali Jima Carreyeho. Krásná Jessica Alba v roli nešikovné krásky byla tak dobrá a některé její nehody byli vtipné. A nejvtipnější na celém filmu s jeho kecama a prostě se vším byl Dan Fogler. Jedná se o parádní vtipnou romantickou komedii, která ovšem není tak sladká jako některé ze stejného žánru. ()

Reklama

Flynn 

všechny recenze uživatele

Docela velké zklamání, po klasické chybě, kdy jsem se nechal nalákat slibným trailerem se konalo představení v poněkud trapnější notě.... člověk se tady moc nenasměje a romantika je spíše nahrazena trapností a občas i nechutností... prostě je to krok vedle.. když si pustíte Hříšňák tak uděláte lépe :o))) ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba je děsná kočka -> * Jessica Alba je v tomhle filmu děsně sympatická -> * Je to komedie a já se často smál -> * I v oblasti sexuální tématiky a při standartních postavách se dá mluvit o originalitě -> * Výsledek **** Celkově film, který v rámci žánru!!! není určitě špatný, nicméně nic víc než zábava na pár minut to určitě není. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

I z Chucka je už skoro film pro pamětníky, a zrovna mi přišel pod ruku, když jsem si vybíral záležitost, k níž jsem ještě nenapsal komentář/ recenzi. Vzhledem ke svému původnímu hodnocení jsem nic velkého neočekával, a tak jsem byl po první třetině snímku překvapen tím, jak dobře se bavím. Pak se ale situace radikálně změnila, protože tvůrci přidali na romantice a zároveň snížili laťku u humoru, a to fakt není dobrá kombinace. Je to škoda, protože nešlo o typickou romanticko- komediální záležitost (nebyli tady žádní studenti), a kdyby se podařilo udržet fazónu ze vzpomínané první třetiny, klidně bych hvězdičku přidal. Takhle jsem ke svému starému hodnocení přidal jen nové mínus. 3*- ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Filmový plagát je odkaz na prednú stranu časopisu Rolling Stone, na ktorej boli Yoko Ono a John Lennon a John bol na nej kompletne nahý. (ladko)
  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)
  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)

Reklama

Reklama