Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 1

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvú časť s názvom "Arthur a Minimojovia" som nevidel. Takže som vôbec netušil kto je Maltazard a za čo sa bude pomstiť. Ale to je v celku jedno. Celé sa mi to zdalo akési plytké, bez hlbšieho deja. Veselá, farebná zlátanina pre malé deti. Na túto povrchnú, nablískanú práznotu som už pri filmoch francúzkeho režiséra, scénaristu a producenta Luca Bessona zvyknutý. Ani táto jeho kombinácia hraného filmu s animovaným ma vôbec nebavila. Nesympatickí mi boli živí herci, ale ešte viacej tie ušaté, pehaté, strapaté animované postavičky. No a tak stupidný, odfláknutý záver som už dlho nevidel. ** ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Film, jež zvládne příběhově na stopáži o délce 93 minut předvést zhruba to co jinde shlédnete za minut 10, tomu tedy říkám ukázka tvůrčí krize. Mezi střípky rozvleklého děje se nachází neuvěřitelné množství výplně a vaty v podobě různých vždy několik minut trvajících honiček či prázdných rozhovorů. Vím, že se jedná o film pro děti, ale i ten by měl být do jisté míry kvalitní. Obávám se, že od Bessona se již kvalitního snímku nedočkáme. Asi si půjdu pobrečet nad tímto smutným faktem u Leona, Elementu nebo Big Blue a půjdu spát...30% ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný průser. On už první Arthur byl dost na hraně, stále se ale ještě v rámci možností jednalo o relativně zábavný (byť čas od času poněkud haluzoidní a halucinogení) skoro animák. Maltazardova pomsta je ale plná dějového vzduchoprázna, jehož podstata se dá shrnout do pěti minut (což se na konci skutečně stane). V animovaném světe si užíjete tak třetinu filmu (v níž Arthur povětšinou léta na berušce a pak chvíli rotuje krysa ve ventilátoru), většinu děje tvoří jen nesmyslné eskapády Arthurových rodičů (kteří nabourají berana) a zmalovaných černochů pobíhajících po baráku. Jediným světlým momentem je Maltazardův výstup (mimochodem také jediný světlý moment českého dabingu), který ale vyvrcholí TAK STRAŠNĚ NEHORÁZNÝM WTF, že se v sále smáli dokonce i 7 letí diváci. A to už je co říct. Podtrženo, sečteno, Arthur a Maltazardova pomsta je jedno velké filmové OMG WTF dělané na drogách, které nemá v červených číslech vůbec co dělat... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vcelku vysoký ohlas Bessonového prvního animáku dal podnět ke vzniku volného pokračování, které se drží stejného schématu a atmosféře. Je to ale na škodu, protože se tu neobjevuje nic nového. Maltazard zase vyhrožuje, Mimojové jsou v ohrožení a tak se Arthur opět vydá jim na pomoc. A dobrodružství může začít. Kvalita snímku je stejná. Animace je zdařilá a kombinace animovaných sekvencí s těma hranýma funguje dobře. Luc Besson se tentokrát rozhodl pro otevřený konec, což je jediná změna, která předznamenává další pokračování. A snad slibuje něco nového. Maltazar vstoupil do světa lidí, takže to předpovídá nové možnosti. Inu, necháme se překvapit. ()

Wyorax 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání, až moc se řeší v "reálném" světě ptákoviny (rodiče), které nijak nezasahují do děje a v kresleném světě už to nemá takovou jiskru co to mělo v prvním díle (Las Vegas). Posledních 5 - 10 minut tvořilo zápletku filmu, takže zabitý čas. Až na Selenii (a že jí tam bylo sakra málo), která vypadala v tý růži ještě víc sexy....krom těch změněných vlasů. ** ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama