Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 1

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Už jednička - Arthur a Minimojové - nebyla ničím oslňujícím a dvojka je bohužel o něco horší. Jediné plus, které jsem oproti jedničce zaznamenal, je zlepšení kvality animace. Arthur a Maltazardova pomsta je zdlouhavým úvodem ke trojce, která by se bez něj velmi dobře dokázala obejít (volba dvoudílného pokračování zdá se mi poněkud nešťastná). ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvú časť s názvom "Arthur a Minimojovia" som nevidel. Takže som vôbec netušil kto je Maltazard a za čo sa bude pomstiť. Ale to je v celku jedno. Celé sa mi to zdalo akési plytké, bez hlbšieho deja. Veselá, farebná zlátanina pre malé deti. Na túto povrchnú, nablískanú práznotu som už pri filmoch francúzkeho režiséra, scénaristu a producenta Luca Bessona zvyknutý. Ani táto jeho kombinácia hraného filmu s animovaným ma vôbec nebavila. Nesympatickí mi boli živí herci, ale ešte viacej tie ušaté, pehaté, strapaté animované postavičky. No a tak stupidný, odfláknutý záver som už dlho nevidel. ** ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Že se kouskujou velké, vysoce očekávané filmy typu Pottera, nebo Kill Billa, to se dá celkem brát, ale že už budou kinem proplouvat i nedokončená pokračovaní jen solidních pohádek, no totok!? První díl mě mile překvapil a dvojka se nese v duchu podobném, s tím, že animace je oproti jedičce daleko vymakanější a barevnější (tak trochu mi to připomělo barevnost hry Skullmonkeys). Jen jsem asi na hodině filmu a říkám si, tady něco nehraje, děj se teprva začíná rozjíždět, jak to chtěj všechno stihnout... a tradá, "pokračování příště" na mě vyskočilo dřív, než jsem se stačila rozkoukat. A hned na to minimojovská verze Poker face v závěrečných titulkách? Kolik ran ještě budu muset snášet, Lucu? ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

70% Je to zvláštní, ale dvojka mi nepřišla o moc horší než jednička (která se mi dost líbila)... a i když je film vpodstatě bezdějový, během sledování mi to vůbec nepřišlo - holt hmyzí společnost je tu prezentována značně "cool" způsobem a mizanscéna je poseta tolika detaily, že na první shlédnutí ani nejde všechno pochytat, takže mně to i stačilo. Kromě toho Selena je fakt kus a jen mně mrzí, že jí v tomhle dílu bylo tak málo... těším se na trojku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po celkem příjemné jedničce nám Besson servíruje trošku slabší druhý díl,jehož největším neduhem budiž fakt,že končí v tom nejlepším.I tak sem se ale poměrně slušně bavil i přes fakt,že většina vtípků je spíše infantilního ražení a tudíž zaměřená spíše na menší diváky.Uvidíme,co nám Besson přinese v konečném dílu Minimojovské trilogie... ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama