Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (12)

Cardo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nu, dostal jsem co jsem čekal - DOKONALOST. !SPOILERY!: Na úvod tu máme občanskou válku na Mon Cale, která bohužel moc záživná není, děj mi přišel opakovaný, považoval bych to za koukatelné, ale na druhou stanu se tam gungani vyznamenali s hláškou „koumací čas", jak excelentní. Další díl tu má celkem slabé hodnocení, ale mě alespoň přišel originální a velice se mi zalíbila atmosféra, když JarJar mluvil s Grievousem, z JarJara úplně čišel strach, který měl. Pokud nemáte rádi droidy, pak vás následující dvojdíl nepotěší, mě osobně potěšil tak napůl, první díl bych řádil do kategorie koukatelných, zato druhý s droidy, kteří cestují po několika planetách mě celkem bavil. POZOR, POZOR, PŘICHÁZÍ TEN NEJLEPŠÍ STORY ARC, ano, mluvím o dobývání Umbary, něco tak dokonalého se často nevidí, tento story arc jsem měl kompletně vyspoilerovaný, ale přesto se v průběhu ani nepohnul, protože jsem nemohl, především chci říct, že i přestřelka se dá udělat zajímavá. Další story arc to měl po Umbaře těžké, uznávám, ale i tak mě nějak víc zaujal jen poslední díl. Ó ano, Mandaloriani jsou zpátky, sice na na jeden díl, ale stojí to za to ty naše galaktické řezníky vidět. Hle, Obi-wan in disguise přichází a s ním i ten borec, co vlez jediům do chrámu pro holokron a největší egoista v galaxii a letí na výroční sraz námezdních lovců a Dookua doma. Ale nyní se dámy a pánové podíváme jak se daří Ventress, bohužel bude u ní doma separatistická šťára a tak se Ventress dá na obranu vlaku (respektive nákladu). Mezitím Savage zjistí, že jeho bratr byl popelář, kterýho vyhodili z práce, ale už na tom smetišti zůstal a má pořádnou pifku na Kenobiho a tak ho oba dva půjdou sejmout. Oceňuji humor, který se nacházel většinou v posledním díle. Většina (a to drtivá) dílů je naprosto dokonalých, takže 10/10 ()

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série 4 - 75 %: A konečně tu máme sérii, která nekonečné epizody o politice a Jar Jarovi omezuje na minimum. Že to ale trvalo. Sice tu pořád v úvodu trochu straší nemastný neslaný trojdíl pod vodou a otřesný dvojdíl s droidy, zbytek série už však nepochybí. Umbara byla temným, osobním příběhem o samostatnosti klonů, otrokářský trojdíl měl parádní dynamiku Anakina a královny otrokářů, maskovaný Obi-Wan prokazuje své schopnosti úctyhodně a nakonec se výtečně pokračuje v načatých linkách se Savagem a Ventress. A i když jednotlivé nápady občas stále zůstávají nedotažené, poprvé můžu být spokojený i z kvalit série jako celku, a to se rozhodně počítá. ()

Reklama

J.e.r.e.c 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se dočkal i toho napalmu. A dokonce dvakrát! Sice ho vysypali galaktičtí republikáni na demokratické, pardon, separatistické droidy, ale na to sere bantha; hlavní je, že přerod nesourodého slepence bezvýznamných epizodek v solidní Star Wars ságu byl završen. Všechno se to začíná pěkně přidrsňovat a zlověstné předzvěsti věcí příštích vystupují z temných zákoutí galaxie jako skrytá hrozba, završená báječným příběhovým obloukem "The Return". Zamrzí jen dementní dvojepizoda s R2 a C3PO, ale jinak už nevidím jediný důvod, proč klonům nenapálit čtvrtou válečnou hvězdu. 75 % ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už třetí řada byla vynikající, takže bych považoval za úspěch, kdyby se tvůrcům podařilo tak vysokou kvalitu udržet. A ejhle, čtvrtá řada je ještě lepší. Temnější, místy skoro hororová, s epizodami, které na sebe často navazují, takže je i ucelenější...prostě pecka. Svět SW je rozmanitý a našlo by se v něm místo snad pro všechny mimozemšťany, které jste kdy ve sci-fi filmech viděli. Velká poklona nad propracovaností scénářů, ale i nad tím, kolik péče se věnuje vizuální a dynamické stránce každého dílu. Tvůrci neodflákli snad jediný záběr. To je u animovaného seriálu, který má už teď přes stovku epizod unikátní. Přitom jsou příběhy stále originální a často se dočkáme i překvapení... např. ...vrátí se Darth Maul. A ikonický Sith bude společně se svým bratrem zle zatápět Obivanovi i v páté řadě. Jakou lepší pozvánku by jste chtěli? ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. séria - 90%. Štvrtá séria je konečne to pravé orechové (v podstate sa to začalo už v polke tretej, ale až štvrtá je od začiatku perfektná). Season 4 ponuka niekoľko 3 až 4-dielných príbehov a je ich tu viac ako tých jedno dielnych, čo ma samozrejme teší, pretože dvadsať minútová epizóda nerozohrá taký príbeh ako ta 3 alebo 4 dielna. Každý jeden príbeh ma čo ponúknuť a predovšetkým sa trošku potemnelo. Potešil ma aj príbeh kapitána Rexa a jeho klonov na Umbare, ktorá zároveň kladie otázku, ktorej sa filmy nevenujú - či sú klony ľudia alebo iba "klony" a akú majú hodnotu. Znova nechýba perfektná akcia a brilantný záporáci Savage a Maul, či Cad Bane. V menších úlohách sa tu objaví duo s Impérium vracia úder - Bossk a Boba alebo Admiral Ackbar s Návrat Jediho. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (10)

  • V této epizodě zazní pozdrav ze Star Treku: „Žij dlouho a blaze.“ (Cardo)
  • V Pablově zastavárně je vidět helma klonového vojáka fáze 1, hlava B1 bitevního droida, hrudní část mandalorianské zbroje, jetpack a republikový batoh na munici. (Cardo)
  • Když Obi-Wan volá do Chrámu Jediů, představí se jako Ben. (Cardo)

Reklama

Reklama