Reklama

Reklama

Vesmírní opičáci

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Když NASA, Národní úřad pro letectví a kosmonautiku, naposledy stál před problémem, který byl nad jeho síly, povolal do služby Bruce Willise. Teď je ale problém tak nebezpečný, že úkol zvládne vyřešit jen opravdový hrdina. Do služby je tedy povolán vnuk prvního šimpanzího kosmonauta Ham Třetí (v českém znění Vojtěch Kotek), který by měl mít ty správné předpoklady k záchraně projektu. Jenže Ham je původem cirkusák, a tak o takovouhle slávu zrovna dvakrát nestojí. Přesto neochotně přijme úlohu neohroženého zachránce a společně s nebojácnou a temperamentní seržantkou Lunou (Lucie Vondráčková) a nevrlým a věčně podrážděným velitelem Titanem (Martin Písařík) podstoupí vesmírně dobrodužný a nesmírně náročný výcvik, aby mohli najít sondu, která zmizela kdesi v intergalaktické červí díře. Ham se ale víc než o záchrannou misi zajímá o to, co všechno se dá vyvádět ve stavu beztíže, a tak zkouší různé (sk)opičiny a psí kusy, a nějaké hrdinské činy mu jsou naprosto ukradené. To se ale změní ve chvíli, když kdesi uprostřed vesmíru narazí na dosud neznámou obydlenou planetku „za devatero horama“, kterou si okamžitě zamilují. Její mírumilovní obyvatelé jsou ale tyranizováni zlým diktátorem Zartogem a vesmírní opičáci se rozhodnou, že své nové kamarády vymaní z nadvlády krutovládce. To největší dobrodružství na ně ale teprve čeká, opičí kosmonauti totiž musí vymyslet způsob, jak se vrátit zpět na Zem!

Hravé mimozemské dobrodružství se skvělou animaci CGI v produkci Johna H. Williamse (SHREK, SHREK 2) v českém znění s Martinem Písaříkem, Vojtou Kotkem a Lucií Vondráčkovou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

Olík 

všechny recenze uživatele

V raketoplánu, který má nalézt ztracenou sondu NASA, tvoří posádku záchranné mise trojice speciálně vybraných opičáků. Jejich dobrodružství na bizardně barevně přeplácané planetě, které pomohou zbavit se zlého krutovládce a cesta zpět na zem se v záplavě kreslených dobrodružství, které se na nás valí každý den, ztratí stejně jako oni lidoopi ve vesmíru. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

cílové publikum je asi tak do 7mi let. Vtipy se točí jen kolem padání. Ale jinak jde o zajímavý svět jednoho ztřeštěného opičáka a jeho dvou kolegů, kteří se dostanou na cizí planetu a tam zničí jednoho sympatického tyrana, co si osvojil výzkumné vozítko. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Že to bude až tak zlé som nečakal. Osobne najnudnejší animák. Bez gradácie, nápadu a vtipu. Dialógy zmätené a mnou v 90tich percentách nepochopené. Pár, teda dva, dobré vtipy. Slabota ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Chvílema trochu zmatené, některé postavy nevyužité, ale z nějakého důvodu jsem se docela bavil, předevšám v první polovině filmu. Slabší 3* ()

Jajar odpad!

všechny recenze uživatele

Tři opice zasluhující si několikaměsíční pobyt v laboratořích, kde dělají pokusy na zvířatech, mimózní zelenomodrá obluda a chlapeček s obří svítící hlavou v hlavních rolích bez debat nejotravnějšího animáku letošního roku. Vesmírní opičáci navíc vypadají naprosto hnusně a jak díky příběhu, tak designu lokací působí jako amatérská práce, jejíž tvůrci pravidelně užívají lysohlávky, nebo LSD. Fyzické utrpení! ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Proč jsem se nenarodil jako králík nebo veverka nebo kunhistorik....od těch nikdo velký činy nečeká!****krom této hlášky až příliš dětský film ()

terx 

všechny recenze uživatele

Šílenost, tohle se nemohlo líbit snad ani dětem. Jedna hvězdička jen za ty jejich roztomilý oči, jinak nic.. ()

samkko 

všechny recenze uživatele

7,9/10 aneb kam se hrabe Interstellar či 2001 vesmírná oddysea. Nevím co k tomu říct. Jako malý jsem to doslova žral a teď když si na to vzpomenu, mám sto chutí se do toho zase pustit. Celý děj je na animák až moc velkolepý a přímo vesmírný. Uvidíte zde červí díru, mnoho druhů mimozemšťanů, mluvící opice, planety s několika sluncemi a stupidní lidi. Jen nechápu zdejší barbarské hodnocení a tak se vás ptám, co vám Vesmírní opičáci udělali? ()

Martini98 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo totok vymyslel? Animace = hnusná, příběh = děsný, scénář = samé blbé kecy, co už tadyk byly, HAM 3 = příšerná postava !!! ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Bylo to celkově dějově i animačně slabší, ale 4letý syn na to koukal celkem se zájmem, takže pro děti je to v pohodě. ()

ab.dul 

všechny recenze uživatele

No, nic moc. Něco tomu chybělo. Bylo to takové nemastné, neslané...Člověk by se měl bavit, a to se v mém případě nestalo :-(. Ale za pěknou grafiku dvě hvězdičky...:-) ()

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení některých uživatelů. Proto raději na film, který mají hodnocení pod 50%kouknu raději sám a udělám si vlastní obrázek. Neni to nějakej užasnej animák, ale také ničím nenudí. Je tam pár zbytečných hluchých scén, ale v jiístých situacích to má trochu náboje. U mě průměr, proto 3. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu pouze za to, že jsem to byl schopen dokoukat. Blbý nápad, špatné zpracování a zrušení vesmírného programu a nahrazení ho malováním talířů, tak tohle jim nemůže sežrat ani šestileté dítě. ()

Související novinky

Nej filmy roku 2008

Nej filmy roku 2008

25.12.2008

Mezi ČSFD uživateli s nejvíce body jsme udělali malý průzkum, které filmy se jim v roce 2008 líbily nejvíce a které nejméně. Nejedná se o žádné „ČSFD Oskary“ ani žádnou oficiální statistiku, jde… (více)

Reklama

Reklama