Reklama

Reklama

Krev: Poslední upír

  • Hongkong Blood: The Last Vampire (více)
Trailer

Obsahy(1)

Upírka Saya je členkou tajné vládní organizace, která se zabývá lovem démonů. Ke svému lovu používá pekelně nabroušenou katanu. Děj se odehrává v půlce války ve Vietnamu na americké základně v Tokiu. Saya musí v místní vojenské škole vypátrat démony a zničit je. Produkce se ujal Bill Kong, který je podepsán pod hity jako Tygr a drak nebo Hrdina. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Chen 

všechny recenze uživatele

Příběh vcelku zmatený, skáče se tu z místa (a času) na místo (a jiného času), krev je tu digitální, až hanba, některé souboje jsou neuvěřitelně nepřehledné (o to více zabolí, že souboj v lese je natočen pěkně a člověk si říká, proč nezvolili podobou choreografii i pro zbytek akčních scén), dialogy jsou plytké, že z toho uši bolí. Jednou podívat a tím to hasne. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Takovouhle blbost člověk jen tak nevidí, fyzikální zákony nechme samozřejmě stranou, ale děj? Efekty? Napětí? Logika? Cokoli, kdekoli, kde to najít? U jinýho filmu, protože tohle byla hrůza a sledovat věci, po kterých jen prohlásím, 'no to byla kravina...', na to věru nemám času dost. A nezapomeňte si i vy na upíří dobrodružství pořídit jako opičku na provázku odvázanou Američanku, prý zvedá hodnocení o hvězdičku stupiditou opravdu přehnané naivity svého pojetí. ()

Reklama

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

Odpady nedávam veľmi často a ani veľmi rád. Lebo som bol donedávna v takej bláhovej viere, že každý film na svete má "momenty". Ale tu nebol moment asi ani jeden. Povedal by som si, že TV produkcia, ale že rozpočet 30 mega?! Za takú sumu si mohli hádam dovoliť aspoň strihača bez Parkinsona, či desiatkou klincom zarazeným do mozgu (nie, vážne... ten strih by som zvládol lepšie aj ja napriek tomu, že strihať neviem...). Dej stupídny, herectvo sa nekonalo, gradácia žiadna, ale hlavne zúfalý storybuilding. Neodpustiteľné! Blade byť smrteľný tak by sa v hrobe obracal. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Strašidelné, děsivé, temné × nerozpracované, slabé. Strašidelný to bylo. Krev taky tekla, teda krev, no jak se to vezme. Smysl to taky nějak dávalo. Ale byl to hodně slabý kulturní zážitek. Jen škoda herečky Ji-hyeon Jeon, kvůli které jsem se na tento děsuplný příběh dívala. Je to pohodovka, která pobaví svými nedokonalými triky, svou nedotažeností, zmatenou kamerou a praštěnou americkou holkou. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zklamání na plné čáře. Film je neuvěřitelně špatnej a to jsem se těšil na brutální upířinu. Nahon je režisér dobrých Francouzkých fláků a jeho filmy mě spíše vždycky potěšily ale s tím s čím přišel ted se neuvěřitelně pohřbil, comics nebo mangu nebo co za blbost to je neznám, ale těšil jsem se že uvidím komiksovej film plnej násilí, a nějaký akce. Ale třeba efekty jsou tak špatné že je to až směšné že to tam tvůrci dali. Herečky jsou šíleně přehrávající a příběh je něuvěřitelně nudné. Za mě 1* vůbec se mi to nelíbilo a znova do toho snad nepůjdu. ()

Galerie (17)

Související novinky

Josh Hartnett... tasí kolty?

Josh Hartnett... tasí kolty?

13.09.2009

Nepletete se, včerejší novinka se jmenovala skoro stejně. Tentokrát se ale místo veterána Jeffa Bridgese stane pistolníkem představitel mladší herecké generace Josh Hartnett. Stane se tak v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno