Reklama

Reklama

Krev: Poslední upír

  • Hongkong Blood: The Last Vampire (více)
Trailer

Obsahy(1)

Upírka Saya je členkou tajné vládní organizace, která se zabývá lovem démonů. Ke svému lovu používá pekelně nabroušenou katanu. Děj se odehrává v půlce války ve Vietnamu na americké základně v Tokiu. Saya musí v místní vojenské škole vypátrat démony a zničit je. Produkce se ujal Bill Kong, který je podepsán pod hity jako Tygr a drak nebo Hrdina. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Strašidelná sračka!! Nedoporučuju nikomu!! Triky ze začátku devadesátých let, choreografie soubojů žádná, vždycky je sek, střih, sek, střih, nikdo nevrací úder, nikdo nebojuje, jen mrtvých přibývá!! Ke konci jsem už překlikával, nešlo to buhužel vydržet, ale je zajímávé jak věděli, že sračku točili a tak do traileru nacpali opravdu jen to co přípomíná film z nového století a kupodivu hodně lidí nalítlo, včetně mě!! Jednou větou: Komiksově stylizovaná krev mi nevadí, jsme přece v komiksu, vadí mi však trik, který ve vás vyvolá sebevražedný sklony. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Takovouhle blbost člověk jen tak nevidí, fyzikální zákony nechme samozřejmě stranou, ale děj? Efekty? Napětí? Logika? Cokoli, kdekoli, kde to najít? U jinýho filmu, protože tohle byla hrůza a sledovat věci, po kterých jen prohlásím, 'no to byla kravina...', na to věru nemám času dost. A nezapomeňte si i vy na upíří dobrodružství pořídit jako opičku na provázku odvázanou Američanku, prý zvedá hodnocení o hvězdičku stupiditou opravdu přehnané naivity svého pojetí. ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Tahle příšerně sestříhaná, lacině zrežírovaná a pitomým scénářem oplývající hraná verze slavné anime dělá svému staršímu bratříčkovi akorát tak ostudu…velkou ostudu. Absenci někoho talentovaného za psacím stolem bych ještě oželel, stejně tak herce-neherce, ale to, že i ta očekávaná akce ve výsledku za moc nestojí (nehledě na podprůměrné triky) a tvůrci se diváka snaží uchlácholit maximálně tím, že nešetří krvavými cákanci, mě už solidně naštvalo. Tohle se fakt nepovedlo, jen doufám, že se podobní packalové nerozhodnou 30% ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný akčný fantasy horor. Má celkom dobrý príbeh o skvelej bojovníčke, napoly upírke, ktorá pracuje pre tajnú vládnu organizáciu, ktorej cieľom je odstraňovať démonov. Bojovníčka je poslaná na americkú základňu v Japonsku, aby tu odstránila skupinu upírov, čo sa jej aj podarí, ale nanešťastie tým výrazne ovplyvní aj život mladej študentky, dcéry generála, ktorá je toho svedkom a odvtedy sa už musí obávať o svoj život. A navyše sa práve chystá prísť aj jeden z najmocnejších démonov, s ktorým má bojovníčka účty z minulosti. Spracovanie nie je najhoršie, ale aj tak je rozhodne sklamaním. Ešte spočiatku to vyzerá dosť nádejne, ukáže sa niekoľko zaujímavých prvkov, ktoré by sa dali dobre využiť a cítiť slušný potenciál, či už v rámci možností serióznejšom, ale aj zábavne béčkovom prevedení, no tvorcovia si nanešťastie zvolili inú cestu. A tak z toho vznikla zvláštna kombinácia západných upírskych projektov, ako Blade, Underworld alebo Buffy, pričom viaceré prvky sú takmer totožné a východnej poetiky, obzvlášť čínskych wu xia, čo by som tiež ocenil, lenže tvorcovia na to viditeľne nemajú schopnosti a tak je to až príliš teenagerské, trochu brakové a navyše aj pri tejto krátkej dĺžke to má viacero hluchých miest. Aj takto sa na to dá bez väčších problémov pozerať, nájdu sa aj nejaké klady, ale to je všetko, moc ma to nezaujalo. Akcie je tu pomerne dosť a síce nie je najhoršia, ale ani o spokojnosti určite hovoriť nemôžem. Jednotlivé akcie sú rozmanité, majú celkom slušnú choreografiu, pár dobrých nápadov a vydarený výber prostredí, lenže sú zle natočené, hlavne to množstvo nevhodných spomaľovačiek a zrýchľovačiek a navyše s mizernými efektami, kvôli čomu ani násilie nemôže zaujať a tak som mal z toho skôr taký brakový pocit. Herecké obsadenie je výborné, moja obľúbenkyňa Jeon Ji-Hyeon v hlavnej úlohe, ktorá síce hrá Japonku, čo teda pôsobí poriadne hlúpo, ale aj tak je hlavným kladom tohto filmu a k tomu slušný výber vedľajších postáv, obzvlášť Liam Cunningham alebo aj Colin Salmon, no ten už nemá moc priestoru. Réžia a technická stránka zase pôsobia úplne rozporuplne, na jednej strane sa mi páči vizuálna stránka mimo akcie, hlavne zvolený filter a práca so svetlom a kamerou, ale na druhej zase spomínané zlé triky, no hlavne to celkové nezvládnutie filmu. Škoda, toto malo slušný potenciál, ktorý scenár veľmi pokazil, ale na ten slabý priemer mi to stačí, k čomu ale výrazne napomohlo obsadenie a vizuálna stránka. 52% ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem se na tento film velmi těšil a osobně mne nezklamal... Z velké části čerpá z anime, nicméně celkově je z toho víceméně nový film, jelikož finální zápletka v anime vůbec nebyla... Prostě budem čerpat něco z anime (některé scény tam ale nedáme), ale přidáme si do toho vlastní další postavy a zápletku, abysme natáhli stopáž na 90min... Budiž, když je to i, pro mne, dobře natočené, zahrané a s krásnými efetky... Ji-hyeon Jeon se tu aspoň "vyřádila" zabíjením tak, jak jí to předchozí role Korejské produkce nedovolili... ()

Galerie (17)

Související novinky

Josh Hartnett... tasí kolty?

Josh Hartnett... tasí kolty?

13.09.2009

Nepletete se, včerejší novinka se jmenovala skoro stejně. Tentokrát se ale místo veterána Jeffa Bridgese stane pistolníkem představitel mladší herecké generace Josh Hartnett. Stane se tak v… (více)

Reklama

Reklama