Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh tří osiřelých děvčat (Pauline, Petrova a Posy), které adoptuje výstřední průzkumník strýc Mathew a jeho neteř Sylva. Příběh odehrávající se v Londýně 1930 poukazuje na splnění tří dívčích snů. Přes veliké finanční potíže se dostnou k učiteli baletu. Na podiu se všechny tři snaží si přivydělat, aby své sny mohly považovat za uskutečněné. Jejich zápas o svá přání balancuje jak střevíčky na place. (Vontorman)

(více)

Recenze (80)

Kingi 

všechny recenze uživatele

Film s naprosto šíleným začátkem stejně tak jako s šíleným koncem. Když tyto dvě části vynechám, mohu říct, že je příběh poutavý a koukatelný. Až na pana Gama, působí postavy dost opravdově a pokud jste fanoušky rodinných dramat, napjatě vyčkáváte, jak to s děvčaty dopadne. Není to sice nic světoborného, ale za shlédnutí to stojí. Původně jsem chtěl udělit 3*, ale jelikož se jedná o TV film, přidal jsem tam ještě jednu ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Příjemný a dobře zpracovaný televizní film, který má asi jedinou chybu - a to, že je příliš krátky. Děje se toho tolik a je tu několik zajímavých postav (tři sestry, jejich dvě opatrovnice a čtyři nájemníci), které jsou všechny kvalitně zahrány a napsány, že by si film zasloužil minimálně 3/4 hodiny navíc. Ovšem takhle film krásně hopem utíká v takové až pohádkové náladě. __CZ titulky: tady ()

Reklama

Seev 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý způsob, jak strávit nedělní odpoledne - s Emmou, Marcem a v neposlední řadě Emilii. Příběh tří dospívajících a dvou dospělých silných žen (muži v tomto filmu pouze sekundují) o sebeprozazení poddaný tak, že věříte každé gesto. Kéž by i česká televizní produkce dosahovala alespoň poloviční kvality. ()

ypres.bass 

všechny recenze uživatele

S pomocí rodiny a vlastní píle lze dosáhnout jakéhokoliv snu. Musím pochválit věechny tři nadějné slečínky, ale ze věho nejvíc mladičkou a křehoučkou Lucy Boynton. No nic, jdu na něco uplatňovat tu zmíněnou vlastní píli. Anebo se naučím hrát na Viollu Gambu (takové malé cello). Anebo půjdu spat! --- 85% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Milé, chutné, čarovné, trochu dojímavé, trochu idylické, trochu zábavné i romantické... Vyložene ženský film pre potechu duše. A absolútna povinnosť pre všetky ženy, ktoré si v zime schúlené pod dekou s horúcim kakavkom v ruke s radosťou aj po piaty krát pozrú Malé ženy. Toto je presne ten druh filmu, ktorý zahreje spolu s kakavkom :-) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • V této adaptaci Emilia Fox hraje roli Sylvii Brown. Emiliina matka, Joanna Davi , hrála roli Theo Danes v roce 1975 v seriálové adaptaci stejného příběhu. (Neffy)
  • Ve scéně, která je jen v nesestříhané DVD verzi, hrají tříletou Pauline Fossil střídavě nevlastní sestry Emmy Watson dvojčata Nina a Lucy. (Neffy)

Reklama

Reklama