Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Psychiatrické léčebny hororové tvůrce lákaly odnepaměti. Skýtá se tu mnoho možností a situací pro hrůzu a děs. Otázka však je, jestli již dané téma není dávno vyčerpané, a nebo jestli lze ještě pořád něčím překvapit. Tento snímek však ještě umí zaujmout. Po počátečním klidovém představení všech protagonistů příběhu a poukázání na danou situaci se rozjede dramatický vlak, jaký byl přirozeně očekáván. Příběh si pevně drží napětí až do konečných titulků. Dusná atmosféra by se dala doslova krájet. Některé dialogy jsou poněkud strmé, ale na druhou stranu, co se týče hereckých výkonů, zaslouží si pochvalu. Ztělesnění bláznů není zase tak jednoduché, jak by se mohli zdát. Zkrátka na to, že se jedná o pouhý videofilm, to dopadlo vcelku dobře. ()

BrianStorker odpad!

všechny recenze uživatele

Typický film pro ty, kterým nejde o hloubku a smysl poslání filmového díla, ale pouze jednoduché a slaboduché potoky krve a jiné nechutnosti tekoucí z obrazovky na diváka. Stačily mi dvě minuty filmu a věděl jsem, že se budu dívat na naprosto primitivní a nelogický film, ve kterém ani zdaleka nejde o děj, natož nějakou hloubku. V těchto dvou minutách se totiž prozradí pointa filmu, a to když hlavní hrdina prohlásí, že když nemůže zvenku pomoci své sestře zavřené v psychiatrické léčebně, udělá ze sebe blázna a pomůže jí jako pacient kliniky zevnitř. Už tento krok je holý nesmysl! Kdo by něco podobného udělal? Další nelogičností je, když jeden z pacientů drží zdravotní sestru pod krkem nad zemí a přivolaný lékař se s tímto pacientem baví jako by nic... jen ať jí ještě chvíli škrtí... Zaměstnankyně léčebny přijde o část ruky, ale z její tváře, výrazu a chování nevidíme ani náznak bolesti, natožpak nějaké mrákoty ze silné ztráty krve, které je všude kolem plno... Jako by nepřišla o ruku, ale o pět korun. Z uvedeného je jasné, že film je natočen skutečně jen pro chaboduché, kterým nejde o žádný děj, či poslání filmu, ale pouze o potoky krve, pojídání vnitřností lidí a jiné zvrácenosti. Filmem jsem doslova znechucen a pokud bude filmový horror kráčet podobným směrem, Pán Bůh s námi a zlé pryč. Chtěl jsem dát alespoň jednu * za herecký výkon Olivie Munn, ale protože miluji kočky... Bohužel. Tupý, ubohý, primitivní odpad! ()

Reklama

Tanus 

všechny recenze uživatele

Nejlepší, nebo možná nejhorší, takže minimálně zajímavou částí jsou odkazy na jiné známější filmy - zombie tématiku každý pozná i bez pojmenování jedné z postav podle G.A.Romera, pan Hawthorne nápadně připomíná Hanibala Lectora a sestra Hendersonová jakoby si odběhla z Přeletu nad kukaččím hnízdem. Co se týče filmu samotného, vlažný rozjezd se ve druhé půlce změní na vcelku brutální jatka, příbeh pochopilně není zrovna ta nejsilnější část a z postav, které dostaly prostor, se mi líbil jenom Peter Stormare, který jako správně slizký záporák dává filmu alespoň trochu šmrnc. Závěr, to už je úplně bez komentáře. 2 hvezdičky, když přivřu obě oči, nicméně milovníci žánru to asi ocení víc. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem opět nějakou kravinu, jakou má v nočních hodinách ve zvyku televize produkovat obzvláště na určitých kanálech, ale vesměs se jednalo o až překvapivě příjemné překvapení ve formě pseudo-zombie hororu nabitého akcí. Samozřejmě, přítomna byla taková ta klasická hororová logika, ale celkově to nenudilo, vývoj děje byl taktéž překvapivě příjemný, ne tak křiklavě typický a ani zpracování nebylo kdo ví jak špatné. Na "pouhý" video film dobré. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Další z hororů, který využívá Zombie tématiku tím způsobem, že jí staví celou na hlavu především v tom, jakým způsobem zombáci vznikaj. Nápad není špatnej: Doktor v psychiatrické léčebně píchá injekce s jakýmsi sajrajtem, po kterém s postupem času a větší dávkou vznikaj nemrtví zombáci, žíznící po krvi a lidském masu, ale způsobem jakým režie a především scénář se k tomuto tématu postavili, nestojí za nic a jde spíš o špatně natočenej horor s tragickým scénářem. Herci jsou opět seriálové hvězdičky ze kterých jasně vyniká Peter Stormare, kterej je ale zároveň ze všech nejhorší, protože je jasné, že hraje zápornou roli, protože se na to hodí a je nepředstavitelný v jiný roli a od prvního okamžiku co je před kamerou je jasné, že za vším stojí, ikdyž ještě nevím začím, ale k jeho postavě, jak už tu bylo řečeno to fakt svým způsobem sedí. Jesse Metcalf, především znám jako zahradník ze zoufalých manželek dostal nejvíce prostoru a dá se říct, že to ustál, takže půl hvězdy pro něj, půlka za šíleného Stormare, a jedna celá hvězda za poslední půlhodinku, plnou krve, šílenství, běsnění, bodání a třetí hvězda za nečekanej závěr, kterej mě velmi překvapil. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama